2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 162 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم 🥹🥹حرفت خیلی آرومم کرد 🥹♥️همیشه می ترسیدم نرسم ولی با این حرفت امید گرفتم اگر خودم بخوام میشه ...

از عشق گذشتن بزرگترین حسرت زندگیت خواهد شد عزیزم مطمئن باش  حتی اگه خوشتیپترین و پولدارترین مرد شهرم باهات ازدواج کنه ته دلت همیشه غمگینی و حسرت عشق نافرجامتو میخوری (تجربه خودم )راحت ازش نگذر تا حسرت به دل نمونی خدا با عاشقاست کمکت میکنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

از عشق گذشتن بزرگترین حسرت زندگیت خواهد شد عزیزم مطمئن باش حتی اگه خوشتیپترین و پولدارترین مرد شهرم ...

آمین 🥹♥️

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰

تو نی نی سایت همه دنبال زندگی خصوصی ادمناه

ببخشید ولی چه ربطی داشت ؟ مگه سوال درباره رابطه ج ...و.پرسیده شده اختلاف فرهنگی و اقتصادی زوجین مسئله ایه که کاملا مشهود و آشکاره چیز خصوصی و پنهانی نیست بعدم شما دوست نداری نگو اونایی میرن توی تاپیک یه نفر که دوست دارن به اشتراک بزارن نظراتشونو 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

زندگی مشترک کی سر تره نداره

یکی از علت های اصلی طلاق اینه که یکی از زوجین معتقده لیاقتش بیشتر از اون یکیه 

نمیدونم والا دقت نکردم تا حالا .خودتم حتما چیزی داشتی که دل همسرتو بردی ، انقدر نکوب تو سر خودت

تو سر خودم نکوبوندم عزیزم اتفاقا خیلی هم  زن با اعتماد به نفسی هستم 

تو سر خودم نکوبوندم عزیزم اتفاقا خیلی هم زن با اعتماد به نفسی هستم

چه خوب و عالی عزیزم ♥️.

ان شالله معجزه ای که منتظرش هستی برات اتفاق بیفته .برای 

معجزه ات صلوات فرستادم 🌹🌺

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چه خوب و عالی عزیزم ♥️.ان شالله معجزه ای که منتظرش هستی برات اتفاق بیفته .برای معجزه ات صلوات فرستا ...

قربونت عزیزم لطف کردی خدا خیرت بده 💚