2777
2789
عنوان

نقاشی خونه موقع تحویل به صاحب خونه لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم والا خونه رو تمیز رنگ کرده اگ تحویلم می‌داد منم همونطور تحویلش میدادم اما نداد

تمیز هم تحویلت میداد موظف بودی تمیز بدی نە رنگ کردە...هیچ مستاجری رنگ‌نمیکنە

تو این مدت اجارە دادی انگار کە منزل خودت بودە

اگه نقاشی شده هم میگرفتی نباید رنگ میکردیخو مالک چن سال اجاره گرفتهباید یه رنگ کنه شیر الاتو درست کن ...

چه حرفیه!

مالک اجاره گرفته که خونشو داده مستاجر بی سرپناه نمونه نه که فاتحه ی خونه رو بخونن تحویل بدن !!

مالکم ساکت هر چی گرفته بده برای نوسازی خونه!! عجبااا

بنظر من باید ببینه صاحبخونه چی میگه اگه ادم شیرپاک خورده باشه براش مسئله ای نیست

نه ولی احساس میکنم گیر میده به شدت خسیس

نه بابا چه گیری حق ب جانب صحبت کن

بگو من بودم با این وضع گرفتم

همون موقع باید رنگ میشد

البته اگه چیزی گفت

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اره میدونممگه گفته رنگ کن؟

خدا شاهده ما خونمونو دادیم دست مستاجر ۴سال نشست کرایه رو تو این تورم از کمترین نرخ هم پائینترگفتیم 

شوهرم معتقد بود دعاشون بیشتر از پولشون برامون خیر داره 

ولی باور کنید خونه صفر و بعد ۴سال به گننننند کشیده بود کلید پریزا سیاااااه دیوار سیاااه رد مبل سیااه اصصلا وحشتناک حالت بهم میخورد دسشویی حمومو نگاه کنی زررررد

چه حرفیه! مالک اجاره گرفته که خونشو داده مستاجر بی سرپناه نمونه نه که فاتحه ی خونه رو بخونن تحویل بد ...

الان تو این عکسا فاتحه خونده شده؟

من قانون رو میگم 

خودم ۳تا واحد اجاره میدم

بعد دوسه سال باید رنگ بشه دیگه

بالای رادیاتورها بخوای نخوای سیاه میشه دیگه مستاجر پول نقاشی نباید بده که

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خدا شاهده ما خونمونو دادیم دست مستاجر ۴سال نشست کرایه رو تو این تورم از کمترین نرخ هم پائینترگفتیم ش ...

خوب اون فرق داره با این مورد

زنش تمیز نبوده 

نمیشه خسارت گرفت

خوب اون فرق داره با این موردزنش تمیز نبوده نمیشه خسارت گرفت

درسته من اسی رو نمیگم بنده خدا 

جواب صحبتی بود که مالک کرایشو گرفته چرا باید براش رنگ کنی

حالا ما هم بازم هیچی نگفتیم زن و شوهر دو روز از ایسر شهر میرفتیم اونسر شهر با تجهیزات بهداشتی و شستشو تمااام خونه رو مثل روز اول سفید و تمیز کردیم 

حرفم اینه مستاحر باید فک کنه خونه خودشه و امانته دستش تمیز زندگی کنه

درسته من اسی رو نمیگم بنده خدا جواب صحبتی بود که مالک کرایشو گرفته چرا باید براش رنگ کنیحالا ما هم ب ...

حرفتون درسته یه سری ها اصلا رعایت نمیکنن

چاره ای نیست دیگه

چ کنیم

2810