2777
2789
عنوان

حس ششم و ف اا ل ووقعی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 42 پست
محض سرگرمی خوبهالبته ت ار و ت خیلی درست میگه انگار ذهن آدمو میخونه

تاحالا واسم درست نبوده همچیو کلی میگه خب واسه همه صدق میکنه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم تو ی تاپیکی گفتی فااال پاسور بلدی من الان لازم دارم میتونی بگیری

من جهت سرگرمی بلدم از گوگل

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ی دختری تو همین سایت ولی دیگه نمیادهرچی میگ مو ب مو درستهب هرکسی اعتماد نکن برا حس ششم اینجا کاربراش ...

ما که ندیدیم

منکه هر وقت میگیرم قشنگ با نیتم مطابقت داره تارررروت ۶ کارتی

من ندارم کارتاشو باورم ندارم بهش

خب باشه میشه همون سرگرمیو بگیری فقطم درمورد ی موضوع میخام ن چیز دیگه ای میخام ببینم حس ی نفر نسبت به ...

شب توی همون تاپیک پیام بزار 

2810