fatemehartist مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 عنوان دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید | مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 134 پست من اصلا دو سه روزیه نمیتونم درس بخونم در حالی که خیلی وقتا کامل درس میخوندم ولی الان نمیتونم هر کاری میکنم نمیشه هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید. دیروز | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 قدر بدون سال بعد استرس کنکور هم اضافه میشع وای خدا به دادت برسه خیلی بده هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 برای دبیرستان شب امتحان پاس هم نمیشی چه برسه ۱۸/۱۹ اشتباه میزنی من خودم شب امتحان بودم تو نهایی ها
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 یازدهم سخت بود؟ 🤣🤣 کاش یازدهم بودم اره خیلی بخدا عجب برای من که سخت بود دهم آسون بود برام یازدهم نه یک دفعه حجم مطالب بشدت زیاد شد آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 همین الان دیگه جر خوردم با درس ها 😢نمیدونم دیگه کی میخواد تموم بشه مدرسه 😭 من امسال بخونم سال بعد دیکه تموم میشه هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 اره خیلی بخدا عجب برای من که سخت بود دهم آسون بود برام یازدهم نه یک دفعه حجم مطالب بشدت زیاد شد یازدهم حجمش زیاد بود و الا آسون بود
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 اشتباه میزنی من خودم شب امتحان بودم تو نهایی ها خب شب امتحان تو نهایی چند شدی بابا شب امتحان نکرده خوب نمیاری مخصوصا امسال سنجش سوال میده آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 اشتباه میزنی من خودم شب امتحان بودم تو نهایی ها مفدات چند شد هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 اخه از صبح هیچ غلطی نکردم عجب 😐 بابا من دو ماهه هیچ غلطی نکردم کجای کاری
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5217 یازدهم حجمش زیاد بود و الا آسون بود نه آسون نبود 😂😐 برای من آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 خب شب امتحان تو نهایی چند شدی بابا شب امتحان نکرده خوب نمیاری مخصوصا امسال سنجش سوال میده دقیقا واس تو حوزه ما چند نفر میومدن برگه رو خالی میدادن هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
fatemehartist مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1076 خیلی شبیه هستیم همه مون بدبختیم هنگامی که میدانید باید کاری را انجام دهید، اما پیوسته کار دیگری میکنید، روح خود را خفه و جوهر وجودتان را انکار مینمایید.
hhjkl عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 2523 من امسال بخونم سال بعد دیکه تموم میشه احساس میکنم دوره دبیرستان یه زندایی هست که باید برسی به در خروجی بعد کلید رو پیدا کنی و بعد آزاد بشی 😢
داش_امیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 118 مفدات چند شد نمرات میتونم بگم چهار تا ۱۶ دو تا ۱۷ دو تا ۱۸ دو تا ۲۰ یدونه ۱۹.۷۵