2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 134 پست
منم پارسال یازدهم بودم رشته انسانی خدایی یازدهم چیز سختی نداشت بخون به حرف کسی هم گوش نکن فقط بخون آ ...

نه اینکه نخوام میخوام ولی دو روزه اصلا نمیتونم نمیدونم چرا ساعت دوازده پا میشم میخونم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الانم پارم ولی خداییش بعضی درساش خیلی حجم شون زیاده

اره مخصوصا دینی یازدهم افتضاحه بخدا ولی دوازدهم صد برابر از این سخت تر میشه کلا هر سال بدتر از سال قبل🥲🥲

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

من دهم تجربی ام دیگه تحمل درس این حجم از درس ها رو ندارم 😢

راه زیاد داری هنوز

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
منم پارسال یازدهم بودم رشته انسانی خدایی یازدهم چیز سختی نداشت بخون به حرف کسی هم گوش نکن فقط بخون آ ...

چرا خیلی سخت بود یازدهم 😐😐

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

اره مخصوصا دینی یازدهم افتضاحه بخدا ولی دوازدهم صد برابر از این سخت تر میشه کلا هر سال بدتر از سال ق ...

وای خیلی میخوام خودمو جر بدم 

منم همیشه شب امتحان ایی هستم از کلاس اول تا الان 😂

برای دبیرستان شب امتحان پاس هم نمیشی چه برسه ۱۸/۱۹

کیه که دوست داشته باشه درس بخونه😂من فقط بخاطر نمره درس میخونم و اصلا نمیدونم هدف ام چیه

دقیثا و بخاطر اینکه برم دانشگاه شهر دیگه رو پای خودم وایسم

وای خیلی میخوام خودمو جر بدم

قدر بدون سال بعد استرس کنکور هم اضافه میشع

عب نداره خودتو نباز یکی دو روز استراحت کن بعدش دوباره استارت بزن

اخه از صبح هیچ غلطی نکردم 

2810