2777
2789

همیشه قبل ازدواج موقع اشناییمون می گفت مرد کسی که به ضعیف ترش اسیب نرسونه  اذیتش نکنه اون مردی که زنی کتک می زنه مرد نیست و می گفت دل من خیلی نازکه. اما جمعه شب وقتی عصبانی شد ماشینشو توجاده زد تو خاکی . سیلی محکمی بهم زد . بعد اون خیلی معذرت خواهی  کرد گل خرید شیرینی خرید غذای مورد علاقمو خرید خیلی بوسیدم منم  به شگفتم از دلم درامده اما نتونستم تو‌دلم ببخشمش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بببین بعضی وقتا آدم از شدت عصبانیت نمی تونه خودشه کنترل کنه 

حالا که تمام تلاششو کرده از دلت دربیاره سعی کن ببخشیش به مرور 

البته میدونم حاطره ی تلخش همیشه تو ذهنت میمونه انشالله که کلی خاطره ی خوب بسازین باهم که یادت نیوفته

مرداد وقتی عصبانی میشن متاسفانه میزنن مثه ما که گریه می کنیم

کی همچین فرمولی رو کشف کرده؟! زنای کتک خور؟! شما نباید بگی مردا. چون خوشبختانه همه مردا اینجوری نیستند. باشند هم دستشون رو می‌شکنیم که دیگه ازین غلطا نکنند.

مرداد وقتی عصبانی میشن متاسفانه میزنن مثه ما که گریه می کنیم

وااااا من که ندیدیم مرد دست بزن دار، این که اسی میگه حتمأ دیوونه است

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
دلم نمیاد اذیتش کنم‌واقعا از نظر روحی پسر ضعیفیه اما من شکستم

نه خب تو هم‌ضعیفی تو هم حالت خوب نیست بشینین باهم صحبت کنین دعوا نکنینااااا یه صحبت عادی قهر و اینا هم بعدش نکنین 

اره

دعواتون سر به چیز منطقی بود ؟ یا مقصرش تو بودی ؟ اگر ناراحت نمیشی و حالت بد نمیشه میشه یکم قضیه رو بگی ؟ شاید هم حق با شوهرت باشه 

ولی خب بازم‌هرچی باشه دست نباید روت بلند کنه 

2810