2777
2789

ازدواجم به خواست خودم نبود بابام برام تصمیم گرفت ، اصلأ نمیدونم فاز بابام چی بود بخدا هیچوقت حلالش نمیکنم ، طرف علنا گفت هیچی ندارم من همون اول گفتم نمیخوامش بابام با تحقیر گفت کی میخواد بگیرتت ؟ منم قبول کردم و افتادم تو این جهنم 😔

هم تو خونه اون نداری و بدبختی کشیدم هم تو خونه شوهرم ده برابر بیشتر دارم بدبختی میکشم 

ده ساله داره بهم گرسنگی میده تا بلکه بتونه سرمایه جمع کنه هرروز باهم دعوا داریم ، رفته پولاشو همشو وام بانکی و وام خونگی برداشته الان نمیتونه قسط بده ، دیروز همه ی طلبکارا دونه دونه زنگ زدن گفتن بیار بدهیتو بده دیگه ، منم تحمل نکردم هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم ، گفتم عرضه داشتی تو مجردی جمع میکردی منه بدبخت گناهم چیه که سال تا سال یدونه مسافرت نمیرم ، لباس میخوام بخرم صدبار دودوتا چهارتا میکنم تا مبادا تا سرماه پول کم بیاریم هیچوقت نشده اون چیزی رو بخرم که دلم میخواد همیشه دست رو ارزون ترین چیزا گذاشتم ، الانم دو هفته هست وحشتناک سرفه میکنم شبا نمیتونم بخوابم پول نداره برم دکتر دیشب صاحبخونم میگفت صدای سرفه هات تا پایین میاد چرا نمیری دکتر شاید خدایی نکرده ریه هات عفونت کرده یا ذات الریه گرفتی خطرناکه روم نشد بگم پول ندارم الکی گفتم رفتم دارم دارو مصرف میکنم 😔

نوه ی عموی شوهرم با یه پسره ازدواج کرده منه احمق اولش گفتم وای پسره چه زشته بعدش که از عروسیش و خونش استوری گذاشت گفتم خاک تو سر من طرف بخاطر پولش ازدواج کرده خوب کرده مثل منه احمق نیست که ده ساله داره گرسنگی میکشه ، شوهرم برگشته میگه وای حیف دختره ، منم گفتم چرا حیف دختره؟ قیافه به چه دردی میخوره اگه طرف گدا گشنه باشه؟ دهنش بسته شد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بی پولی خیلی سخته ولی الان دیگه چه کاری از دستت بر میاد نهایتا اگر تونستی برو سر کار

درخواست کار در منزل کردم نمیدونم میارن یا کلاه بردار از آب درمیان 😔

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
چه شرایط سختی خودت نمیتونی کار پیدا کنی؟درس خوندی ؟ استخدامی شرکت کنی

لیسانس روانشناسی هستم هیچ جا کار نیست باید پارتی داشته باشی 

درخواست کار در منزل کردم نمیدونم کلاه بردار از آب دربیان یا نه 

لیسانس روانشناسی هستم هیچ جا کار نیست باید پارتی داشته باشی درخواست کار در منزل کردم نمیدونم کلاه بر ...

ازمون های اموزش پروش شرکت کن خیلی دارن جذب میکنن معلم 

سه تا از دوستام قبول شدن بدون هیچگونه پارتی 

🍉🇵🇸 free Palestine 

ببخشید اخرش خندم گرفتانشالله که مشکلتون حل میشهوالله من وشوهرم دوتایی کار میکنیم به زور خونه وماشین ...

ای خواهر خدا صد برابر کنه براتون ما همونم نداریم 

مثل احمقا وام میگیره بعد نمیتونه قسطاشو بده بعد از این و اون میگیره قسطشو میده بعد که وام خونگی دراومد وامو میده به کسایی که ازشون پول گرفته 

در این حد بدبخته 

ازمون های اموزش پروش شرکت کن خیلی دارن جذب میکنن معلم سه تا از دوستام قبول شدن بدون هیچگونه پارتی

بلاخره اونم پول میخواد دیگه 

چند سال پیش رفتم آرایشگری یاد بگیرم نصفه ول کردم چون آقا گفت پول ندارم ، اگه ادامه داده بودم الان پول پارو میکردم 

ای خواهر خدا صد برابر کنه براتون ما همونم نداریم مثل احمقا وام میگیره بعد نمیتونه قسطاشو بده بعد از ...

خدابزرگه 

انشالله که عاقبت بخیر بشی وهمه مشکلاتتون برطرف بشه ولی به نظرم یه مدت به پول فک نکن یا بهش نگ پول نداری این چیزا اگه ادم خوبی هستش

تلاشتو بکن وتوکل کن به خدا

درخواست کار در منزل کردم نمیدونم میارن یا کلاه بردار از آب درمیان 😔

کار در منزلا کلاهبردارن اکثرا 

نگو بسته بندی بوده !؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کار در منزلا کلاهبردارن اکثرا نگو بسته بندی بوده !؟

آره بسته بندیه ولی خب نه پول دادم نه چیزی اگه کلاه بردار باشه فقط امیدمو از دست میدم دیگه خداکنه نباشه 😔

بلاخره اونم پول میخواد دیگه چند سال پیش رفتم آرایشگری یاد بگیرم نصفه ول کردم چون آقا گفت پول ندارم ، ...

پول خاصی نمیخواد چندتا جزوه اس باید کپی بگیری و هزینه ثبت نام 

🍉🇵🇸 free Palestine 

2810