2777
2789

چپ کسی رو ندیدم راست ببنده 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دست چپ

هر دستی راحتی بنداز چون دیدم مثلا چپ دست ها دست راست میندازن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

چپ 

میگن قاعده خاصی نداره که حتما چپ بست ولی طبق عادت بیشتریا چپ میندازن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
اول میزدم چپ حالا النگوم زدم چپ ساعت میزارم راست

من النگوم دست راسته اوکیه ساعتمو چپ بپوشم؟اخه بعضیا میگن حتما باید دست درست ببندی وگرنه مسخرت میکنن😐

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم بچه ها من رفتم ددی سایت یه اکانت فیک بزنم😁 همش ارور میده کسی اونجا عضو هست

پشمام ددی سایتم داریم

من اینجا ی اکانت حدید زدم پستم ثبت نمیشه کلا خراب شدن سایتا مث اینکه😂

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پشمام ددی سایتم داریممن اینجا ی اکانت حدید زدم پستم ثبت نمیشه کلا خراب شدن سایتا مث اینکه😂

آره اونجام خیلی کاربرا دخترن🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️