2777
2789
اب برنج و میزدی به صورتت؟ یکم راجع به روتینت توضیح میدی عزیزمعالی شده😍

قربونت گلم🤍

اره عزیزم هر شب به صورتم اسپری میکردم حتمااا بدون نمک باشه صبحم میشورم

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

۷ ۸ تا زیاد نیس؟؟ مسمومیت ابی نگیری

اون اولش خیلی حالت تهوع داشتم در حد پنج تا میخوردم ولی کم کم زیادش کردم 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری از آب برنج استفاده کردی عالی شده

بالا توضیح دادم گلم

اب برنج منظورتون همین‌ابیه ک برنجوابکش میکنیم؟؟؟

اره عزیزم

چ جالب تو عکسی ک شیو کردی بیشتر مو هس تو صورتت

اون پایینه اصلا بعد از اون جوشا شیو نکردم

حیف صورت و بند بندازی پر جوش کنی.. کرم موبر بزن خیای بهتر منم تنها راهی ک جوش نمیزنم کرم موبر صورت

از اپیلیدی استفاده کردم که متاسفانه اگه با تیغ شیو میکردم خیلی بهتر بود از بند هم استفاده کردم که بدتر از این جوش زدم

از اپیلیدی استفاده کردم که متاسفانه اگه با تیغ شیو میکردم خیلی بهتر بود از بند هم استفاده کردم که بد ...

من هر روشی بگی جوش میزدم ققط با موبر سینره قشنگ تمیز میشد بدون جوش  از جوش متنفرم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من هر روشی بگی جوش میزدم ققط با موبر سینره قشنگ تمیز میشد بدون جوش از جوش متنفرم

دوستم میگه موبر سینره باعث میشه رشد پیاز مو صورت کم میشه راسته؟ یعنی به مرور موهای صورت نازک تر میشن؟

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

دوستم میگه موبر سینره باعث میشه رشد پیاز مو صورت کم میشه راسته؟ یعنی به مرور موهای صورت نازک تر میشن ...

نمیدونم والا ولی خیلی دیر در میاد من هر ماه شاید دوبار کلا اصلاح کنم  حس میکنم مو نازک تر میشه برخلاف چیزی ک میگن مو ضخیم میشه. من خیلی راضیم. صورتم همیشه تمیز جوش هم نمیزنم 

نمیدونم والا ولی خیلی دیر در میاد من هر ماه شاید دوبار کلا اصلاح کنم حس میکنم مو نازک تر میشه برخلا ...

بعدش چیزیم میزنی به پوستت؟ روغن یا کرمی چیزی؟

من نخ هم جوش میزنم هم دردم میاد جوری که چشمام قرمز میشن و ابریزش بینی و اشک و ...😂 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره

اسی دیگه اصلاح نکن تا غدد چربیت تحریک بشه جوشات بریزه بیرون

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بعدش چیزیم میزنی به پوستت؟ روغن یا کرمی چیزی؟من نخ هم جوش میزنم هم دردم میاد جوری که چشمام قرمز میشن ...

ی کرم نرم کننده میزنم  پوسنم انقد تمیز میشه خودم کیف میکنم. موهام ضخیم نیست ولی خیلی کرک داره

حیف صورت و بند بندازی پر جوش کنی.. کرم موبر بزن خیای بهتر منم تنها راهی ک جوش نمیزنم کرم موبر صورت

چه مارکی عزیزم؟تا چند وقت بیرو نمیزنه

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بعدش چیزیم میزنی به پوستت؟ روغن یا کرمی چیزی؟من نخ هم جوش میزنم هم دردم میاد جوری که چشمام قرمز میشن ...

بند چیه اصلا جوش هم ک نزنی باز پوست افتاده میشه 

2810