2777
2789
عنوان

مادر خاستگارم همچین حرفی زد

792 بازدید | 48 پست

دیشب خاستگاریم بود و خلاصه ساعت ۷ اومدن و ۱۲اینطورا رفتن 

چون از شهرستان اومده بودن تدارک دیده بودیم شام دادم ولی شام کوبیده و برگ سفارش دادم متاسفانه سرد بود کلییییی خجالت کشیدم کلیییییی 

منو پسره ۱۱۴ تا باهم بسته بودیم گفته بود سکه من ۱۴ قبول میکنم ولی ۱۰۰و ببخش 

منم قبول کرده بودم 

آخرش شد ۶۰ تا 

ولی باباش اصلااااا قبول نمیکرد بابای من میگفت ۱۱۴ ن کمتر ن بیشتر باباش میگ نه ۱۴تا رسم ماست 

مادرش خیلی مهربون بود اصلا هم صحبت خاصی نمیکرد ولی یهوووووو کاملا یهویی گفت برا پسر من دختر زیاده دخترا التماس پسر منو میکنن چرا انقد تعریف میکنی از دخترت پسر منم خیلی خوبه خیلی ناراحت شدم پسره خودش خیلییی خوب و درست حسابیه ولی مادرش فکر منو مشغول کرد

الان داداشم داشت میگفت مادرش اینطوری صحبت کرد توام آدمی نیسی یکی ی چی بگه سکوت بکنی 

حالم خیلی بده ۴سال با پسره بودم دوسش دارم خانوادم میگن فکراتو بکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرت چی گفت که مادرش اینطوری گفته؟شاید راجع به خواستگارت چیزی گفتین خواسته دفاع کنه مثلا

بابام گفت دخترک تحصیل کرده است سرکار‌ میره 

قبلا ی خاسنکار داشت ک خونش شهریار بود ندادم 

خونه دوس پسرم ک دیشب اومد آذربایجانه 

یهو مادرش ساااااکت بود یهوووو گفت اونارو 

منم تحصیلاتم فوق دیپلم و ی کار معمولی دارم 

اصلا کوتاه نیا همون ۱۱۴تا سکه حرف خونوادتن گوش بده مثل ما تو چاه نیوفتیاگه اونم دوست داشته باشه میاد

چه ربطی داره یکی از خواهرای من با ۴۰۰تا سکه بدبخته

یکی با ۱۰۰تا سکه خوشبخت

زنداییم با ۱۴تا سکه خوشبختترین زن فامیلمون بود

هیچ ربطی به مهریه نداره

نمیدونم چرا حس خوبی از مامانه نگرفتم 

شهر اونا قراره زندگی کنی؟

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 سوالی داشتی بپرس🌸 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa  درخواست دوستی قبول نمیکنم شرمنده

میگن گربه دم حجله بکش. الان مثل شماست.  اونا باید خواهش کنن برا دختر گرفتن  اصلا کوتاه نیا برا خودت ارزش قائل شو.. اون پسر اگ واقعا بخوادت قبول میکنه 114 تا خانوادهش هم راضی میکنه.  مامان شما رو کوجیک حساب کرده  چون مطمئن ک جوابت مثبت. باید قاطع برخورد کنی از الان 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
چه ربطی داره یکی از خواهرای من با ۴۰۰تا سکه بدبختهیکی با ۱۰۰تا سکه خوشبختزنداییم با ۱۴تا سکه خوشبختت ...

بله حرف شما درسته عزیزم 

ولی اگر ب دختر مردم بدی کردی ی راهی باشه ک این دختر بتونه اونارو عذاب بده آخه من دیدم ک میگم 

2810