2777
2789

ما داریم خونه می‌سازیم و خانواده شوهرم می‌دونن که ما چک داریم و پول نداریم خونه بسازیم بقیشو بعد من برای ساخت خونه برای ماشین برای همه‌چیز من طلافروختم شوهرم ی تشکرم نکرد همیشه هم طلبکاره ازم بعد چون دماغم خیلی زشت و عقابی بود تصمیم گرفتم طلامو بفروشم بینیمو عمل کنم خانواده شوهرم بشدت تو حرف و حدیثن بشدت خواهر شوهرم بشدت بشدت حسود عقده ای یعنی پر عقده پر عقدس بنظرتون بهشون نگم تا بعد عمل یا بگم انحراف داشتم عمل زیبایی هم کردم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌خواد بگی برو عمل کن بیا بشین خونه ت

دختر دایی من عمل کرد باباش می‌گفت دوتومن دولتی عمل کرده

مادرش می‌گفت پونزده تومن خصوصی یعنی ملت یه سره دارن چرت می‌بافن شمام به چیزی بگو پرسیدن

مگه ادم باید به خانواده شوهر هم بگه از قبل بی خیال

خب بعد میگن وای چرا نکفتی ما آدم نبودیم ما دشمنت بودیم 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بهشون نگو منم اینجوری بودن تا روزی ک عمل کردم نگفتم

خب بعد بهم میگن وا چرا بما نگفتی 

به اونا ربطی نداره کارتو بکن بعدش که دیدن بگو آره عمل کردم چیز مهمی نبود که بخوام بگم یا خبر بدم

خب بعد نمیکنه چرا صبر نکردی خونت ساخته بشه اگر گفتن چی بگم

نه چه میخوادبگی عمل کردی خبرابه گوششون میرسه

خب بعد بهم میگن میخواسی صبر کنی خونتون ساخته بشه

2810