2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خونه داره

خوب شما هم اینسری حرف بچه رو زد شماهم مثل خودش رفتار کن بگو ایکاش درس تموم میکردی شاغل میشیدی از مزایای شاغ شدن بگو .گفت بچه نگه میدارم فلان بگو وقت برای این کاراهمیشه هست ولی اینجوری حداقل یه آینده داشتی حقوقی میگرفتی از مزایای مستقل شدن بگو .میدونم بد جنسی ولی راهش همین

2805

احتمالا این خانم خودش را داره با شما مقایسه می کنه و چون دست اوردی نداره، از این حربه استفاده می کنه. 

بهترین مادری که می شناسم، بچه اش را در ٤٠ سالگی و بعد از چندین سال اقدام و  دوبار ivf ناموفق به دنیا اورد. خیلی با حوصله و مهربون و برای بچه وقت می گذاره با اینکه شاغله... الان پسرش ٧ ساله است، خیلی مودب و مهربون مثل مادرش...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خداروشکرمنم ۸ساله نمیخوام ولی ترس اینم دارم که یهو بخوام و نشه

قربانت ،،،ن اصلا این فکرو نکن هیچ وقت پیشواز غم و قصه نرو شما ک فعلا اقدام نکردی چیزی معلوم نیست شاید با اولین اقدام باردار شدی فکرای مثبت کن من بعد ده سال یک سال تو اقدام بودم نتیجه گرفتم 

و منی ک ۳۰ سالمه و همچنان بچه نمیخوام مادر و مادرشوهرم دهنمو سرویس کردن ولی من نمیخوااااام اقا

من ۳۸ سالمه و نمیخوام 🤣🤣🤣

کسی جرات نداره چیزی بهم بگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فقط عنوانو خوندم بقیش طولانی بودنظر خودمو میگمبنظرم کساییکه بچه بدنیا میارن یه سر بی مغز دارندر هر ص ...

دستت درد نکنه واقعآ 😂حالا ما بی عقل تو عاقل ببینم‌میخوای دست بزنی کجا دنیا رو بگیری اگه عمر اینقدر برات بیهوده ست چرا تمومش نمیکنی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دنیا جای بدیه، هر چقدرم تامین باشی نمیتونی از دست بیماری و جنگ و تجاوز و نابرابری های جنسیتی جون سال ...

آره منم یه بار خارج شهر رفته بودیم پیک نیک چند تا پسر ریختن سرم ...

دیگه حاضر نیستم بچه بیارم

2810