2777
2789
عنوان

بچم وابسته نیست

207 بازدید | 17 پست

سلام پسرم دو سالشه هر جا بزاریم میمونه اصلا دنبالمون نمیاد ،تو خیابون فقط دنبال غریبه ها میره ،با همه خیلی گرم میگیره ،دیروز رفتیم دندانپزشکی همش بغل دکتر بود انگار چند ساله میشناسه ،یا میریم بازار همش میره کنار بقیه تا باهاش حرف بزنن چرا بنظرتون؟انقدرم اجتماعی نمیخوام

وابسته نباشه ک خوبهالبته ن در این حددرست میشه یکی از اقواممون تا جایی میرف بچش میرف بچه های دیگه رو ...

اره اینم همش میره بچه های بقیه رو بغل میکنه ناز میکنه منم اعصابم خراب میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی میشناسم برعکس اصلا با غریبه ارتباط برقرار نمیکنه حتی دایی وو کلا کم رو خجالتی مدرسه میره ایقد مظلوم حتی کسی اذیتش کنه یا چیزی لازم داشته باشه به مدیر و معلمش هیچی نمیگه🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

این حجم از استقلال و اجتماعی بودن رو من با ۲۰ سال سن ندارم 🤣🤣🤣چه بامزه😍😂

وااای امروز انقد عصبی شدم میریم بیرون همش میخواد یه کاری کنه با بقیه ارتباط برقرار کنه بخدا دیروز بغل دکتر بود انگار خیلی وقته میشناستش 

وااای امروز انقد عصبی شدم میریم بیرون همش میخواد یه کاری کنه با بقیه ارتباط برقرار کنه بخدا دیروز بغ ...

منم یه بچه اینجوری از اطرافیانم دارن 

خیلی اجتماعی و برونگرا هست با اینکه ۱ ساله نیم بیشتر نداره 

به پدرش رفته چون پدرش خیلی اجتماعیه 

همسرتون برونگرا هستند ؟ممکنه به اون رفته باشند

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

2810