2777
2789
عنوان

ازدواج

171 بازدید | 10 پست

توی این چند سالی که اینجا تاپیک زدم آدمای مختلف با دیدگاه های مختلف برام کامنت گذاشتن 

الان که آخرای ۲۷ سالگی هستم به این فکر میکنم که چقدر دیگ باید با این تنهایی سر کنم 

بار ها موقعیت و شرایطمو گفتم ولی کسایی و دیدم که واقعا خیلی خیلی معمولی بودن و یا حتی مشکل خانوادگی داشتن و تونستن ازدواج کنن ی ازدواج خوب 

ولی من هیچی 

هیچ خبری نمیشه 

هیچکسی نمیاد 

در حالی ک من شاغلم و اجتماعی با ظاهر خوب همه جا هم میرم یعنی تو خونه نَشستم

توی این سال ها تک و توک شاید پیشنهاد هایی داشتم ولی خب به ۱۰ تا هم نمیرسه 

و الان از پارسال تا حالا هیچ پیشنهادی نداشتم 

اونم ی آدم سمی بود 

خیلی عجیبه ک ی دختر ۲۷ ساله با اینکه تو جامعس هیچ پیشنهادی نداشته باشه

نمیدونم آیندم قراره چی بشه از ۲۳ سالگی دلم میخاسته ازدواج کنم ولی دریغ از ی آدم جدی تو زندگیم

ی وقتا فکر میکنم یعنی منم میتونم ی ازدواج خوب داشته باشم مثلا تا سال دیگ 

ولی خب هر سال همین تو فکرم بود ولی سال بعد میدیدم که باز هم مجردم و هیچ آدمی نیس تو زندگیم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تیپ و ظاهرت چجوریه؟اینروزا اینقدر پسرا دخترای با آرایشهای غلیظ و جورواجور زیاد میبینن که خودشونم تو ...

تیپ و ظاهرم خوبه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

من تا حالا چندبار از ختم 114 تا سوره حمد حاجت گرفتم انجام بده شاید توام حاجت روا شدی🌹❤️

انشاله ک خوشبخت شی... من 28 سالم بود ازدواج کردم... نگران نباش الان دیگه مد شده بالای سن تو ازدواج میکنن

من تا حالا چندبار از ختم 114 تا سوره حمد حاجت گرفتم انجام بده شاید توام حاجت روا شدی🌹❤️انشاله ک خوش ...

چجوری میخوندی؟

دیگ الان هرکی ازدواج میکنه با دوستیه 

خواستگار سنتی هست ولی برای سن پایینا میرن 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دنیابرعکسه من۴۰سالمه ومجردم از۱۶سالگی بیماریی داشتم که درمان نداشت ومزاحم ازدواجم بود ولی خواستگار زیاد داشتم الانم که ازدواج کمه تاتنت سالمه امیدوارباش