2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 92 پست

حالا اینکه بی‌شعور بود خیلی.

ولی به نظر من آره بچه داشتن افتخاره اگه توام با آگاهی باشه. زاییدن هنر نیستا. اینکه مسئولیت خلق یک زندگی رو بپذیری و متعهد بشی از همه نظر تامینش کنی و شکلش بدی تا فرد مفید و مناسبی بشه خیلی سنگینه. کسی که آگاهانه و با درک تمام جنبه‌هاش اینو قبول کنه باید به خودش افتخار کنه.

من همیشه فکر می‌کنم اونایی که بچه‌دار میشن یا خیلی شجاعن یا_دور از جون_ خیلی احمق.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خب اگر کسی موقعیت و پول و شرایط داره ، چرا بچه نیاره؟ وقتی بتونی تامین کنی مشکلی نیست

دنیا جای بدیه، هر چقدرم تامین باشی نمیتونی از دست بیماری و جنگ و تجاوز و نابرابری های جنسیتی جون سالم به در ببری

خاک تو سرش زنیکه احمق بیشعور چطور میتونه انقدر پست و از خدانترس باشه 

حالم منم ازش به هَم خورد

محلش نزار بره گمشه زنیکه عوضی اشغالو

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

خیلی رو اعصابن اینجور آدما

حیوونا هم میزان چندتا بچه میارن آوردنش که هنر نیس درست بزرگ کردنش افتخار داره

اشتباه شماهم اینجاست که جوابشو محکم ندادی هی تکرار کرده رک جواب بده

عجب آدم بیخودی هست...چرا به خودش میده تو زندگی خصوصی کس دیگه ای سرک بکشه نیش و کنایه بزنه...مستقیم بهش بگو من هروقت شرایط اش رو داشته باشم بچه دار میشم به شما ربطی ندارد که دخالت می‌کنی دکترهای که میشناسی خودت برو پیششون چون خیلی ها یه بچه آوردن بعد جلوگیری کردن دیگه هیچوقت حامله نشدن ولی من هروقت بخوام میتونم مادر بشم...واقعا عصبی شدم ...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
2810