2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 92 پست
بچه آوردی حرفا تموم شد؟

آره ضایع شدن همشون میخواستن بیان دیدن بچم ک همسرم جوابشون کرد ...من چاق بودم میگفتن این چاقه بچه دار نمیشه و.......ان شاالله دامن شماهم ب زودی سبز میشه و دهن اطرافیان بسته

دنیا جای بدیه، هر چقدرم تامین باشی نمیتونی از دست بیماری و جنگ و تجاوز و نابرابری های جنسیتی جون سال ...

هر کی یه طرز تفکر داره دیگه والا 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مشکل از طرف خودتون یا همسرتوت دارید؟انشالله که صاحب فرزند نیکو نجیب و اصیل بشی بله داشتن ...

اصلا مشکلی نداریم بخدا دکتر گفت استرس و اظطراب و ...بزار کنار 

سلام عزیزم مشکل از طرف خودتون یا همسرتوت دارید؟انشالله که صاحب فرزند نیکو نجیب و اصیل بشی بله داشتن ...

اصلا مشکلی نداریم بخدا دکتر گفت استرس و اظطراب و ...بزار کنار 

نه این حذف و نزن وقتی موقعیتشان داری که خوشبختش کنی خیلی خوبه

موقعیت؟! بقیه جاهای دنیا به کنار که چقد خر تو خره

ایران چه موقعیت درستی میتونه به یه بچه معصوم بده؟؟

سیستم آموزشی افتضاح و فرهنگ پایین جامعه و آینده نامعلوم و نابرابری جنسیتی و ...فقط میتونه هر لحظه از زندگیو به کام بچه زهر کنه

تنها راهش اینه که قبل اینکه اون تورو بکوبه ، تو اونو بکوبی مثلا بگو تو کودک همسر بودی، یا پوزخند بزن بگو تو که هنرت فقط زاییدن بود، اینکارو حیوونا، هم انجام میدن بعدم باصدای بلند بخند، اعتماد بنفس بیار پایین، یا بگو بچت ۱۱سالشه، چرا اقدام نمیکنی برای بچه دوم شاید نازایی ثانویه داری دکتر میخوای بهت معرفی کنم؟

مرسی عزیزدل❣️

بچه داشتن افتخار نیست لیاقتم نمیخواد.

صرفا یک رحم، تخمک و اسپرم سالم میخواد. 

ولی باشعور بودن، افتخاره. حرفه و شغل و هدف داشتن، افتخاره.

بنظرم فاصله بگیر و یکبار بهش بگو ایکاش بجای زاییدن یکمی هم روی عقلت کار میکردی

موقعیت؟! بقیه جاهای دنیا به کنار که چقد خر تو خرهایران چه موقعیت درستی میتونه به یه بچه معصوم بده؟؟س ...

همه دنبال فرارن اینا تازه دارن میزان😂

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

همه ی زنا آرزوی بچه ندارن 

خودم در بهترین شرایط زندگی هستم اما ابدا بچه دوست ندارم و نمیخوام

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه آوردن حماقته وقتی بچه میاری همش حسرت بخوره همش به حاضر محدودیت افسوس بخوره شب و روز به زمون و زم ...

دقیقا.. یه تصمیم کاملا اشتباهه،خودخواهیه

قشنگ یک عمر بردگی و اسارته 

خیلیا خودشون تو حسرت یه ذره خوشبختی و آرامشن بعد میخان بچه رو خوشبخت کنن.  اونم کجا تو ایران 🤦‍♀️

2810