2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 92 پست
دستت درد نکنه واقعآ 😂حالا ما بی عقل تو عاقل ببینم‌میخوای دست بزنی کجا دنیا رو بگیری اگه عمر اینقدر ...

من که ادعای عاقل بودن ندارم ولی تویی که تمام زندگیو تو بچه خلاصه میکنی و فکر میکنی اگه زنی بچه نخواد باید خودشو بکشه خیلی پرت و تعطیلی،بیچاره بچه ای که بخواد با زاویه کج و کوله دید تو بزرگ بشه از الان بش تسلیت میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطرافیانت بهت فشار نمیارن بابت این موضوع؟

کسی جرات نداره تو کارام دخالت کنه 

خیلی تند جواب میدم و مثل آب خوردن قطع ارتباط میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اصلا مشکلی نداریم بخدا دکتر گفت استرس و اظطراب و ...بزار کنار

عزیزم انشالله که بزودی باردار میشید وقتی که مشکلی ندارین ولی قرص فولیک اسید نیم هرشب خودت و همسرتون مصرف کنین . چله سوره ی احزاب بگیر هرروز بخون و یا نذر حضرت ام البنین کنین .

2805
اره اینم درسته

بنظرم احمقانس آدم به خاطر بچه اوردن بخواد پز بده 

بهش فکر نکن اونم به تو حسودی می‌کنه که سرت خلوته وآرامش داری پیش خودش فکر می‌کنه از قصد وبرای راحتی  خودته که بچه نمیاری بهش فشار اومده مثلا میخواد تو حسودی کنی بری برا اقدام تو هم بشی مثل خودش

من که ادعای عاقل بودن ندارم ولی تویی که تمام زندگیو تو بچه خلاصه میکنی و فکر میکنی اگه زنی بچه نخواد ...

میگما کم جک بگو حرف تو دهن من ننداز تو داری از سمت خودت حرف میزنی و به شدت ادم‌تندی هستی خدا آخر عاقبت بخیر کنه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
یآدمه از من زودتر ازدواج کرد دقیقا همین رفتارو داشت

احتمال هم داره خودش واسه دومی مشکل داره، حالا بهت اینطوری بگو

رابطتو کم کن، و هر وقت دیدیش، ندید بگیرش، انگار نیست، با گوشیت ور برو و چیزی بهانه کن برو جای دیگه

مرسی عزیزدل❣️

کار ب این خانم حال بهم زن ندارم... اینک چرا هنوز باش مث ادم رفتار میکنی،، چرا نزدی دهن مهنشو سرویس کنی،، این بیشتر حرص دراره اسی.. ازتو بیشتر حرص خوردم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

کار ب این خانم حال بهم زن ندارم... اینک چرا هنوز باش مث ادم رفتار میکنی،، چرا نزدی دهن مهنشو سرویس ک ...

چون نمیخوام فکر منه ناراحت میشم اون همه تلاششو اینه من کوش بیارم بگه دیدی حق با من بود خونسردیم بیشتر رو مخشخ

چون نمیخوام فکر منه ناراحت میشم اون همه تلاششو اینه من کوش بیارم بگه دیدی حق با من بود خونسردیم بیشت ...

ولی اسی بضیا قدر انسان بودن تورو نمیفهمن.. هی سواستفاده... باهاش قط رابطه کن حداقل.. توک ادبت اجازه نمیده ی بیشعوری مث این زنه باشی.. دورازجونت

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810