2777
2789
عنوان

بابام دیشب حسابی حال زن بابام و اون بچشو آورد سر جاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 69 پست
اولا شما تشریف ببر سر درس و مشقتاون صدا رو بفرستم ممکنه توی کاربر بری برای یکی دیگه بزاری ،ممکنه سال ...

اون برا کنکور پارسال بود

وقتی تاپیک چک میکنی حداقل چک کن ببین برا چه وقتیه که مثل الان ضایع نشی عزیزم😂

چقدررررر مهمی شما

از رو سایتی که میلیونی بازدید میخوره لو نمیری ولی با وویس لو میری😂

برای کاربرای اینجا که خیلی وقته دست شما رو شده بارها هم تو تاپیکای دیگه بحث شیرین کاریای شما پیش اومده

فقط خواستم بگم اگه حوصلت سر میره برو اینستا یا یوتیوبو چک کن حداقل بجای داستان بافتن

🦦
اون برا کنکور پارسال بودوقتی تاپیک چک میکنی حداقل چک کن ببین برا چه وقتیه که مثل الان ضایع نشی عزیزم ...

تاپیک هاتو برای چی چک کنم ؟ ثابت شده معمولا کاربرهای مثل شما بچه سالن و ادعای زرنگی دارن 

کدوم تامیک که خودم خبر ندارم ؟ بگو برم بخونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک هاتو برای چی چک کنم ؟ ثابت شده معمولا کاربرهای مثل شما بچه سالن و ادعای زرنگی دارن کدوم تامیک ...

برای ماهم خیلی وقته ثابت شده شما بچه سالی😂

دیگه ریپ نزن نمیخوام با بچه سال بحث کنم

🦦
برای ماهم خیلی وقته ثابت شده شما بچه سالی😂دیگه ریپ نزن نمیخوام با بچه سال بحث کنم

باشه شمام لطف کن دیگه تو این تاپیک نباش 

فقط نگفتی تو کدوم تامیک بحث من بود ؟ نکنه همینطور  چرندی گفتی برا خودت؟

2805

من اینو برای کاربر های دیگه میگم 

من اگه قصدم پربازدیدی و فلان بود طبیعتا بابد آخر شب ها تاپیک هامو میزدم ..نه؟

اکثر پر بازدیدی ها اون موقع هستن 

من چون هیچ کجا مثل اینجا برام نیست ک ناشناس حرف بزنم میام تاپیک میزنم 

چون تو خونه فشار روانی زیادی بهم وارد میشه و وقتی اینجا راجع به اون موضوع حرف میزنم انگار تخلیه میشم

اما یه عده کلا دوست دارن وسط تاپیک ها بیان بگن دروغ میکی ..حتی یه علت هم نمیارن ..فقط میگن دروغ میگی 

من میام اینجا ک از لحاظ روانی خودمو تخلیه کنم نه اینکه هی خودمو اثبات کنم