2777
2789

دیروز عصر بود ک پسر و عروس زن بابام اومدن اینجا 

این خونه ای ک میخوان برن کوچیکه پسرش گفت وسایلمون اونجا جا نمیشه ، یه سری شو میارم میزارم فلان اتاق 

داداشم گفت اونجا ک اتاق منه 

پسر زن بابام پرو پرو گفت مگه شما قرار نیست برید از اینجا؟ 

داداشم گفت کی گفته قراره برم ؟ پسرش گفت باباتون به مامانم گفته 

داداشمم خندید گفت اگه بابام گفته ک من حتما باید برم 

وای وای نمیدونید من چقدرررر حرص خوردم تو اون لحظه ، من و داداشم اطمینان داشتیم بابام همچین حرفی نزده این داره از خودش در میاره

داداشمم عادی داشت حرف میزد رفت تو اتاقش لباس عوض کنه 

رفتم بهش گفتم چرا نزدی تو دهن این پسره ؟ چرا گذاشتی این طور بچزونتت؟؟؟ داداشم گفت اینقدر حرص نخور ، بزار جای اینکه خودمون باهاشون سر شاخ بشیم بابا حالشونو جا بیاره 

شب ک بابا اومد کاری میکنم حال ۳ تاشون رو بگیره 

من شب گوشی به دست بودم ک اتفاقی افتاد صداها رو ضبط کنم 

همه رو ضبط کردم واسه همین میتونم دقیق جملات رو بگم بهتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

واه واه دو قوم عجوز مجوز افتادن به جون هم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

شب بابام اومد من تمام مدت داشتم حرص میخورم ک چرا داداشم چیزی نمیگه ؟

داداشم میگفت و می‌خندید ولی اشاره ای به این موضوع نمیکرد 

یهو گفت بابا حالا ک قراره من از اینجا برم یه خونه مجردی خوشگل برام بگیر تا کیف کنم 

بابام گفت حتما برات میگیرم ( بابام هیچوقت برا داداشم خونه نمیگیره این قضیه ایی داره ک الان بگم طولانی میشه) 

داداشم گفت پس حالا ک خونه نمیگیرید من بابد برم تو خیابون؟

بابام گفت مگه اینجایی ک هستی چشه ک بری تو خیابون؟

داداشم گفت مگه قرار نیست شما من و از این خونه بفرستید بیرون ؟ فلانی ( پسر زن بابام) گفته شما به مادرش گفتید اینو. واسه همین وسایلشونو میخوان بزارن تو اتاق من

2810