2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5232 بازدید | 168 پست
میدونم بخدا..خودمم خیلی دلم براش میسوزه گاهی انقدر عاجز میشه حاضره هرکاری بکنهمنم تلاشمو کردم، بخدا ...

چند سال ازدواج کردی؟

چرا دوسش نداری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت اجبار کردن ؟ متاسفم واسه همچین خانواده هاییلابد سنش هم ازت خیلی بزرگه

بله...

خودشم میدونستا..من بارها التماسش کردم رها کن منو دوست ندارم

بخاطر همین چیزا نمیتونم فراموش کنم و دوسش داشته باشم

وگرنه آدم خیلی خوبیه، تا میام محبت کنم یادم میاد چطور اشک میریختم و اون میگفت مهم نیست اگه دوسم نداری..

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
قبل ازدواج بهش میگفتی که دوستش نداری ؟ یعنی با اینکه میدونست دوسش نداری باهات ازدواج کرد ؟

خیییلی...خیلی گفتم بهش..التماسشم کردم، میگفت مهم نیست من دوستت دارم، در واقع همین اجازه نمیده دوسش داتشه باشم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
باهاش راه اومدی و کوتاه اومدی که اینجا رسیدی دیگه کسی که میگه نیا تا خودم بیام دنبالت باید زودتر بیا ...

دقیقا...

ممنونم که مصممم کردی🥺🙏🏻

فقط خدا میدونه تو چه شرایطی چقدررررر زحمت کشیدم تا اینجا باشم، فقطط خدا میدونه..

من جات بودم به هیچ وجه کوتاه نمیومدمحتی اگر شرایط جدایی نداشتم باید درسمو میخوندمبهش بفهمون تو تحصیل ...

اتفاقا حق تحصیلم دارم

اتفاقا حق تحصیلم دارم

یعنی تو شرایط ضمن عقدت هست ؟

پس قانونی هیچ کاری نمیتونه بکنه

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

میدونم بخدا..خودمم خیلی دلم براش میسوزه گاهی انقدر عاجز میشه حاضره هرکاری بکنهمنم تلاشمو کردم، بخدا ...

دیگه چیزی نگو.. واقعا قلبم درد میگیره. 

توی شرایط خوبی نیستی اما سعی کن از مشاور کمک بگیری ، بشین باهاش حرف بزن انتظاراتت رو بگو ، خواسته های اونو گوش بده.. 

زندگیتو سامان بده.. 

چند سال ازدواج کردی؟چرا دوسش نداری؟

تقریبا یسال

هنوز یسال نشده 

از اولم اصلاا دوسش نداشتم

بعد ازدواجم فهمیدم خیلی آدم خوب و ایده آلیه

ولی هربار سعی کردم دویش داشته باشم یادم میومد قبل ازدواجم چقدرررررررر اذیتم کرد، من زااار میزدم با التماس که دوست ندارم توروخدا تو کنار بکش (چون زورم به بابام نمیرسید) بعد اون ظالمانه میگفت مهم نیست اگه دوستم نداری

یعنی تو شرایط ضمن عقدت هست ؟پس قانونی هیچ کاری نمیتونه بکنه

آخه نمیخوام با قانون بکشه 

میخوام همینطوری قانعش کنم برم دیگه 

دقیقا...ممنونم که مصممم کردی🥺🙏🏻فقط خدا میدونه تو چه شرایطی چقدررررر زحمت کشیدم تا اینجا باشم، فقط ...

هر وقت که چیزی عزمتو لرزوند یادت به اشکات بیفته که یه روز جلوش ریختی و اون براش مهم نبود ،این چه دوست داشتنیه که اشک معشوق براش مهم نیست 

یه روز اون میتونست بگذره و تو خوش باشی ،امروز تومیتونی از ایندت بگذری و نبایددددد بگذری !!!

چرا چون عشقش واقعی نیست اگر بود میگفتم بیخیال درست شو ولی عشقش واقعی نیست این رفتارا هم از ترسه از حسادته میدونه بعد اینکه درست تموم بشه با کوچکترین اهانتش میذاریش سر کوچه برا همون قهر میکنه تا بقیه و فامیل و .‌‌به بهانه زندگیت بهت فشار بیارن 

حتی ممکنه قهرتونو علنی کنه ابروتو ببره مدام قلدری کنه که مادر پدرت و فامیلا بذارنت تو منگنه ولی تو کوتاه نیا ،چون سوارت میشه 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دیگه چیزی نگو.. واقعا قلبم درد میگیره. توی شرایط خوبی نیستی اما سعی کن از مشاور کمک بگیری ، بشین باه ...

اگر بخوام بگم از اوضاع زندگیمون و جال دوتامون ک قدر بارون اشکم میاد

هر وقت که چیزی عزمتو لرزوند یادت به اشکات بیفته که یه روز جلوش ریختی و اون براش مهم نبود ،این چه دوس ...

این پیامتونو سیو کردم که همیشه ببینم..ممنونم💜

ندیده بودم اون قسمت از پیامشون رو....قلبم شکستبخدا من بزور ازدواج کردم، هدفم فقط دور شدن بود، ولی با ...

قلبت نشکنه عزیزم نی نی سایت همینجوره بعضی ها فقط درکت میکنن و باهات همدردی میکنن و بعضی ها بی رحمانع قضاوتت میکنن تهمت میزنن و بهت توهین میکنن به این جنبه منفی توجه نداشته باش من درک میکنم حس و حالتو قشنگ میفهممت مطمن باش تقصیری نداشتی این وسط فقط قربانی شدی 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2810