2777
2789
عنوان

ب نظرتون شرطم غيرمعقول بود

266 بازدید | 48 پست

دوسال و نيم عقدم عروسي نكردم شوهرم خیلی بددهن بود تهمت ناموسی ب من میز وقتی عصبی میشد از خونه مامانشم بیرونم میکرد وقتی اروم بود بهترین مرددنیا بود عصبی ک میشد دیگ کنترل نمیشد کرد دوبار روخودم چاقو اورد ولی اسیب ب من نزد اخرین شبم ک دیگ بریده بودم خانوادم زفتن لوازمم رو جم کنن رواوناهم چاقو کشید و خلاصه شکایت و ابروریزی شد دوماه خبری ازش نبود تا هفته پیش اومد گف پشیمونم برگرد و اشتی کنیم منم گفتم اول مشاوره رفتیم مشاوزه صحبت کردیم و من دوتا سرط گذاشتم بکی اینک خونشو ب اسمم کنه منم مهریمو میبخشم هرچند ک مهریه من دو برابر خونش میشه و اینک خونش رو ازاون محل باید ببره چون ابروریزی شده و بالای خونه مادرشوهرمه و مادرشوهرمم خیلی دخالت میکنه.اونم قبول نکرد و رفت.مشاورمم گف بخادت میاد.نخاست هم جداشو ب نظر اختلال داره ک حاضر نشد تست شخصیت هم بده.ب نظر شما کار من غیر منطقی بود؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونش بده به من که هر آن ممکنه بزاری بری خب ریسکه براش ولی کار خوبی گردی

منم خب مهریمو میبخشیدم!مهریه من دوبرابر خونش میشه و اینک وقتی بیرونم میکنه من چ اعتمادی برگردم فردا بچه هم بیارم منو بیرون کنه چیکار کنم

اگه قبول نکرد برنگرد خیلی سخته با مادرشوهر

ن دیگ نکرد و رفت کلا خبری ازش نیست امشبم تولدمه اما خبری نشد ازش گف‌نمیخام و رفت.

من دوسال و نیم از خونه مامانش بیرون میکرد من بازم برمیگشتم

اما میخام بدونم شرطی ک گذاشتم غیر منطقی بوده؟؟؟ زیاد بوده؟

منم خب مهریمو میبخشیدم!مهریه من دوبرابر خونش میشه و اینک وقتی بیرونم میکنه من چ اعتمادی برگردم فردا ...

مهریه 

کی داده کی گرفته😂

بدن هم سالی یکی اووو. بیا بگیر و 

میدونی دارم از زاویه دید اون نگاه میکنم

وگرنه حق با توجه در کل

اره شرطتت غیر معقول بود وقتی میبینی طرفت یه روانی ه چه شرطی؟ تمام!

مشاوره گف ادم بدی نیست اما قابل درمانه اما حاضر نشد تست بده ک مشاوره هم جواب قطعی ب من بده

اما درکل قبول نکرد شروط منو

مهریه کی داده کی گرفته😂بدن هم سالی یکی اووو. بیا بگیر و میدونی دارم از زاویه دید اون نگاه میکنموگرن ...

من دنبال مهریه نیستم فقط میترسم بیرونم میکنه همین😔

اینکه گفتی خونه به اسمت کنه زیاده روی بوده از کجا نخوای طلاق بگیری .میگفتی از اون محل بریم با آرامش ...

همونم قبول نکرد گف بازسازی کردم و نمیرم و همینه و اونم قبول نکرد اصلا حاضر نشد ک صحبت کنیم گف ن و رفت.

اون میخاد بدون عیچ شرطی من برگردم

اما میترسم خب

بیرونم میکرد از خونه مامانش.شب نصف شب روز

ازاین ترسیدم ک این شرط رو گذاشتم

برنگرد این معقوله ،خونه تو این شرایط چ ارزشی داره،ب فکر بچه هم بودی عجیب بود ،زیاده خواهی نبود تضمین میخواستی،شما واقعا میخواستی زندگی کنی

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اینکه از همین اولش چاقو کشی راه انداخته وای بحال اخرش بنظرم که احتمالش کمه عوض بشه

نمیدونم چون دوسش داشتم فرصت دادم ک اونم قبول نکرد من ترسیدم بازم بیرونم کنه جا نداشته باشم چیکارکنم؟؟ازین ترسیدم ک خونشو خاستم اما نداد

2810