2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میگم پدرم منو طرد کرد ، اونم بخاطر فامیلای مضخرفش که اصن آدم حسابش نمیکنن

از من مادرم بخاطر فامیلاش خواهر و برادراش زندگی منو زد نابود کرد در حالی ک اونا اصلن آدم حسابش نمیکنن هرجا میشینن میگن دیونه هس

مادرشوهرم!   گفت دیگه حق نداری بیایی خونه ام!  اول تعجب کردم بعد خنده ام گرفت!  اینکه فکر کرده چه تحفه ای هست غیر اذیت و بی احترامی ازش ندیده بودم، اون موقع که این حرف شنیدم یه نفس راحتی کشیدم که کور از خدا چی می خواد ، دو چشم بینا! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

ی دوستی داشتم دختر بدی هم نبود بنظرم ، کلی هم می‌گفت که آره تو خیلی دوست خوبی برامی و فلان . بعد با ی پسره آشناشد آمد خواستگاریش ، پسره اینقدر تحقیرش میکرد که حد ندارد همش دست کم می‌گرفت دوست منو، ولی چون خوش قیافه بود از نظر دوستم ، پسره را رها نمی‌کرد چون معیارش ظاهر بود و پسره هم بنظر دوستم ظاهرش خوب بود ، حالا من اصلا ندیده بودم پسره را فقط دربارش بم می‌گفت. 

بعد ی بار خیلی دیگه پسره تحقیرش کرده بود آمد پیشم ناراحت و غمگین که خواهرم هم گفته برو به پسره بگو نه من بانو ازدواج نمیکنم. منم حرف خواهرش را تایید کردم گفتم همش میگی داره تحقیرت می‌کنه بدزدت نمیخوره. نمی‌دونم چی شد از فرداش دوستم روابطش را با من کات کرد. ازش پرسیدم چیزی گفتم ناراحت شدی گفت نه ،ولی کات کرد ، بنظرم فقط ی دلیل داشته یا اون پسره تموم نکرده بود و چون نمی‌خواست من بفهمم با من کات کرد. بهرحال امیدوارم با اون ازدواج نکرده باشه چون اونطور که می‌گفت خیلی کیس بدی بود و فقط ظاهرش خوب بود .

2810