2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 168 پست
بذار قهر بمونه دیگه مگه ازش خوشت میاد که حالا نظرش برات مهمم باشه پاشو برو دانشگات هفته بعد ،اونه که ...

منم همین فکرو میکنم

مث موقعی که بدون اجازه و خبر اومدم

ولی هی میگن باهاش راه بیا نمیدونم فلان کن زندگیت بهم نریزه و لج نکنه

دست خودم باشه سر هیچی بهش خبرم نمیدم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیه یا اینم مثل این تاپیکهای این چند روز فیکه؟مگه میشه زن متاهل زندگیشو ول کنه بره یه شهر دیگه بم ...

چه ربطی به تعهد داره و فلان میگه میخواد ازش دور بشه چون بزور ازدواج کرده بدبخت خو خیانت نکرده

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805
چرا گفتی یا همکلاسی اقا میام میگفتی بلیط میگیرم میام چه کار به همکلاسیت داری

خب میگفت تنها نیا دفعه اولته اتوبوس امن نیست

بذار خودم بیام دنبالت

گفتم همکلاسیام میان منم میام دیگه باهاشون تو یه اتوبوس میفتم

گفت کیان، منم گفتم فلانی و فلانی

از روزی که اومدم جنگه، مثلا باید درس بخونم...تازه تنها هم اومدم

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

راستش هم دلم برای تو می سوزه هم همسرت.. 

همونقدر که برای تو سخته که با کسی زندگی کنی که دوستش نداری صد برابر از این سخت‌تر، از نگاه همسرت،  زندگی کردن با کسیه که دوستت نداره ..

به نظرم اول سعی کن زندگیت رو سامان بدی. اگه می تونی یه ترم مرخصی بگیر سعی کن از مشاور خوب و کاربلد کمک بگیری ،زندگیتو درست کن. 

باور کن وقتی به اون نقطه تفاهم برسی انقدر زندگی مشترک برات جذاب و شیرینه که حد نداره 

این لذت رو از خودت و شوهرت دریغ نکن

کدوم شهر درس میخونی شهر خودت کجاست

نمیتونم دقیق بگم متاسفانه 

خودم تقریبا نزدیک به جنوبم و خیلی دور درس میخونم

همسرمم کارش جنوبه

منم همین فکرو میکنممث موقعی که بدون اجازه و خبر اومدمولی هی میگن باهاش راه بیا نمیدونم فلان کن زندگی ...

باهاش راه اومدی و کوتاه اومدی که اینجا رسیدی دیگه 

کسی که میگه نیا تا خودم بیام دنبالت باید زودتر بیاد نتونست بلیط ردیف کنه 

این مسخره بازیا رو درک نمیکنم اصلا ،به فرض امروز خودش اومد بعدانم تو مطب و بیمارستان میخواد خودش بیاد وایسه بالا سرت 

ایندتو خراب نکن اون چون میدونه رشتت رشته خوبیه و تو اینده قرار نیست بهش متکی باشی میترسه و ترس از دست دادنتو داره برا همین داره تلاش میکنه بقیه بهت فشار بیارن تا انصراف بدی 

ولی یادت باشه انصراف یعنی خراب شدن زندگیت و ایندت و جاش سواری دادن به یه مرد متکبر حسود بدبخت 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چه ربطی به تعهد داره و فلان میگه میخواد ازش دور بشه چون بزور ازدواج کرده بدبخت خو خیانت نکرده

ندیده بودم اون قسمت از پیامشون رو....

قلبم شکست

بخدا من بزور ازدواج کردم، هدفم فقط دور شدن بود، ولی بارها حتی به خودشم گفتم هرگز هرگز هرگز خیانت نیمیکنم...بخدا حتی یه سلام به کسی نکردم این مدت...

من جات بودم به هیچ وجه کوتاه نمیومدم

حتی اگر شرایط جدایی نداشتم باید درسمو میخوندم

بهش بفهمون تو تحصیل و اشتغال حق دخالت نداره

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

راستش هم دلم برای تو می سوزه هم همسرت.. همونقدر که برای تو سخته که با کسی زندگی کنی که دوستش نداری ص ...

میدونم بخدا..خودمم خیلی دلم براش میسوزه گاهی انقدر عاجز میشه حاضره هرکاری بکنه

منم تلاشمو کردم، بخدا قسم خییلی سعی کردم خوب باشم و...

ولی بیشتر از این نمیتونم

اونم رو این موضوع که فیلم بازی کنم دوسش دارم خییییلی حساسه و قضیه رو بدتر میکنه..

2810