2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر حسودی دیگه نمیذاره برگردم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 5194 بازدید | 168 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلبت نشکنه عزیزم نی نی سایت همینجوره بعضی ها فقط درکت میکنن و باهات همدردی میکنن و بعضی ها بی رحمانع ...

عیب نداره، عادت کردم

وقتی میخواستم ازدواج کنم و همون اوایل

ینی نمیخوام یادم بیاد

من اون روزا انقدر حالم بد بود که هرگز فکر نمی‌کردم تا این موقع زنده بمونم، به اینجا پناه میبردم و خیلیاااا بهم میگفتن فیک و دروغ و...

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
خب چرا دوستش نداری؟اخلاق نداره یا قیافش خوب نیست

همه چیزش خوبه

اذیتم کرده، دیدی میگن آدم یبار قلبش یطوری بشکنه دیگه هیچوقت خوب نمیشه؟ اونطوری

الان ازش متنفر نیستم ولی دوسش ندارم..

چون مجبورم کرد ازدواج کنم

چون زورم به بابام نمیرسید به اون پناه بردم التماسش کردم پشیمون شه از ازدواج ولی نشد

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱
2805
عیب نداره، عادت کردموقتی میخواستم ازدواج کنم و همون اوایلینی نمیخوام یادم بیادمن اون روزا انقدر حالم ...

اهمیت نده من باورت دارم و درکت میکنم نگران نباش همه چیز درست میشه اینجا هم تقصیری نداشتی نزار از ارزوت دورت کنه و مانع درس خوندت بشه فقط بگو ببینم چرا دوستش نداری؟

اخلاقش بده؟ چهرش خوب نیست؟ عاشق کسی بودی قبلا؟

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

عزیزم با توجه به امضات باید بفهمی که داری چیکار میکنی

آره اون البته برای قبل کنکورم بود..

هی میگم خدا انقدر برام معجزه کرد تو اون شرایط وحشتناک تونستم قبول شم حالا چرا انقدر اذیتم میکنه..

همه چیزش خوبهاذیتم کرده، دیدی میگن آدم یبار قلبش یطوری بشکنه دیگه هیچوقت خوب نمیشه؟ اونطوریالان ازش ...

ببین میخوام کمکت کنم

وقتی همه چیش خوبه دیگه سخت نگیر

شوهر من انقدر ی جاهایی تو زندگی ازارم داد و بهم اسیب زد ولی هر بار میبخشدمش و کنار میومدم درسته الان دارم جدا میشم ولی خب باور کن میتونی دوستش داشته باشی

دلشو نشکن خب 

اهمیت نده من باورت دارم و درکت میکنم نگران نباش همه چیز درست میشه اینجا هم تقصیری نداشتی نزار از ارز ...

جوابتونو دادم

خوبه

خانوادش خیلی خیلی خوبن، ینی من اوایل که ازش متنفر بودم خانوادش پشتم بودن

سعی میکنم دوسش داشته باشم، دلمم خیلی براش میسوزه، بعضی وقتا گریه میکنه که من هرررکاری کردم برات چرا دوستم نداری..

ولی نمیتونم..اولش دلم نرم شد بعد دقیقااا یاد صحنه ای افتادم انقدر گریه کردم توان حرف زدن نداشتم، برگشت بهم گفت اگه دوستم نداری برام مهم نیست، من دوستت دارم کافیه..

سعی میکنم نرم باشم، محبت کنم

ولی  اگز فیلم بازس کنم میفهمه و بشدت رو این موضوع حساسه

ببین میخوام کمکت کنموقتی همه چیش خوبه دیگه سخت نگیرشوهر من انقدر ی جاهایی تو زندگی ازارم داد و بهم ا ...

باور کن همه تلاشمو میکنم

اصلا بخاطر آرامش خودم

الانم دیگه مثل اول نیستم

روزای اول انقدرررر ازش متنفر بودم سر سلام کردن هم بحث راه مینداختم که کارمون به کتک و... میرسید

جوابتونو دادمخوبهخانوادش خیلی خیلی خوبن، ینی من اوایل که ازش متنفر بودم خانوادش پشتم بودنسعی میکنم د ...

دختر گناه داره 😐😐

من فکر نمیکردم اینطور باشه 

باور کن داری به خودتم ظلم میکنی

همه ارزوشونو همچین مردی داشته باشن باور کن 

نکن اینکارو با زندگیت 

محلش نده مگه نمیگی قهره ؟ خب بذار قهر بمونه من بودم درسم واسم مهمتر بود

هست، قطعا هست 

من نابود شدم تا برسم اینجا 

ولی لج کنه اذیتم میکنه

باور کن همه تلاشمو میکنماصلا بخاطر آرامش خودمالانم دیگه مثل اول نیستمروزای اول انقدرررر ازش متنفر بو ...

خیلی دوستت داره 

میتونی با خودت کنار بیای اشتباه کردی رفتی دانشگاه شهر دور 

زندگیتو خراب نکن همچین مردی واقعا نعمته باور کن

من از این مسائل زندگی متاهلی شناخت و تجربه‌ای ندارم، پس چیزی نمیگم

ولی شرایط جوری نشه که درست رو رها کنی، شاید به نقطه‌ای برسی که هرکس یه سازی بزنه و همه بگن ولش کن درس و دانشگاه رو، اگر اون موقع محکم و ثابت قدم نباشی مطمئن باش بعدش مدام حسرت تلاشی که کردی و بی نتیجه بود رو میخوری

هست، قطعا هست من نابود شدم تا برسم اینجا ولی لج کنه اذیتم میکنه

تو که میری اونجا حداقل دو هفته یه بار برای دو روز میای پس تحملش کن چاره دیگه ای نیست

بعدم دولتی میخونی ؟ میدونه انصراف از دولتی چقدر گرونه ؟ 

2810