2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نیاوردن برام ولی برای دختر خواهر شوهرم آجیل میوه خشک کیک یه سبد بزرگ میوه تزیین شده مثل سبد گل شده بود خیلی قشنگ بود چیز کیک انار هندونه تزیین شده 

لباس زمستونی بود چند دست و یه گردنبند طلا 

اصولا یه تیکه طلا باید باشه میوه هندوه انار تزعین میکنن میبرن دگ با اجیل یکم

خوب ما حقیقتش بودجه امون به طلا نمیرسه و برای بله برونش که ۱ ماه پیش بود نیم ست دادیم 

برای عقد که رسمه سرویس بگیریم🤦🏻‍♀️

جایگزین دیگه ای نیست؟دوست داریم بگیریم ولی واقعا نداریم 

الان دیگه مثل قدیم نیست درضمن همه چی هم گرونه .. اول یا خود خانواده مشورت کنید .. مثلا برای من سال اول یه تیکه پلاک چشم نظر آوردن با تنقلات آجیل و شکلات و گردو هندونه لبو ...... 

سال بعدش گفتم لباس می‌خوام دوتا شومیز مجلسی با یه بوت برداشتم .. 

اول از خود عروستون بپرسین

جونم برات بگه خواهر طلا لباس های گرم و کیک و هدایای ارزنده ضمن تشکر از اینکه رسم ندارین ولی میخاین ...

من خودمم تازه عروسم برای خودمم نمیارن😑

دیگه انحام نشه کینه دوزی مممنه پیش بیاد ولی برای طلا ی خورده دستمون بسته اس چیکار کنیم

الان دیگه مثل قدیم نیست درضمن همه چی هم گرونه .. اول یا خود خانواده مشورت کنید .. مثلا برای من سال ا ...

یلدایی تا چند سال هست؟

خود عروس قطعا روش نمیشه بگه اینو میخام میگه هرجور صلاح میدونید

خوب ما حقیقتش بودجه امون به طلا نمیرسه و برای بله برونش که ۱ ماه پیش بود نیم ست دادیم برای عقد که رس ...

اگه یک ماه پیش نیم ست دادین .. میتونین سکه بخرین یا یه پلاک خیلی کوچیک

2810