2777
2789

لباسای زمستونی کیف و کفش

خوراکیای یلدایی و میوه و شیرینی و اجیل و تخمه... 

یه تیکه طلا 

برای پدر مادر و برادر خواهرشم یه تیکه لباس

اینا رسم ماست عزیزم❤️

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
ما همه چی میبریم کیک و میوه و آجیل و گل و پالتو پوتین شال وکلاه و دستکش بلوز شلوار کیف و....

مشمل اینجاس بله برونش تازه بوده 

هم نیم ست طلا  دادیم هم پارچه و و چند دست لباس 

ضایع نیست دوباره همین هارو بگیریم؟

البته برای طلا نمیدونیم میتونیم بخریم یا نه وسعمون نمیرسه

سکه پارسیان هم خیلی ضایس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدایی تا چند سال هست؟خود عروس قطعا روش نمیشه بگه اینو میخام میگه هرجور صلاح میدونید

ما دوسال نامزد بودیم .. من هم نمی گفتم انقدر اصرار کردن که گفتم چون مسلما رسما فرق میکنه

درضمن راه اومدم باهاشون چیز زیادی نخواستم حتی پذیرایی میز ما بیشتر از اونا بود .. یعنی خودمونم میز یلدایی چیدیم که شلوغش کنیم

من خودمم تازه عروسم برای خودمم نمیارن😑دیگه انحام نشه کینه دوزی مممنه پیش بیاد ولی برای طلا ی خورده ...

واجب ک نیست بقیه شو بخرین همین ک احترام میزارید خودش قشنگه البته بستگی ب عروستون داره حساسه یا نه 

ای بابا برا منم هیچی نیاوردن وقتی نامزد بودم فدا سرت سخت نگیر بیخیال

هرکی ب اندازه توانش میبره

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
واجب ک نیست بقیه شو بخرین همین ک احترام میزارید خودش قشنگه البته بستگی ب عروستون داره حساسه یا نه ای ...

ما اصلا یلدایی نداشتیم مادر عروس به گوشمون زد 

وفتی به گوشمون زد بعنی باید بگیریم ...🙄

ولی واقعا کاشکی این رسم و رسومات نبودن داخل این گرونی ها

برا من 

آجیل ، میوه ، هندونه ، پشمک ، کیک ، لباس زمستونی ، پوتین ، شال و کلاه دستکش ، النگو ، دسر و خوراکیهای تزئین شده آوردن

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
طلا مثل چی؟

گلم ببین مثلا ما رسم داریم تو بله برون یه انگشتر نشون و تو عقد حلقشو میخریم، تو هر عیدی دوتا النگو میبریم که تا عروسی بشه ۶ تا اگه هم النگوهارو قبلا ۶تاشو اورده باشن، تو عیدی مثلا انگشتر یا دستبند میبرن یا سکه

عیدی اخر هم که نزدیک به عروسیه سرویسشو میبریم.

ولی الان خوندم شما تازگیا نیم ست خریدین دیگه اگه در توانتون نیست یلدا طلا نبرین به جاش سکه پارسیان میتونین ببرین یا میتونین یه باکس گل با پولای نقدی درست کنین ببرین😍 با لباس و خوراکی

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

اویلن یلدا رو فقط یلدا میبرن پس ببرین چون فقط همین امسال لازمه ببریدوقتی رفتن خونه خودشون ، اوین سال رو مادر عروس میاره

خوراکی های شب چله مثل کیک ، کدو ، لبو ، تخمه و... رو دیه با سلیقه تزئین کن داخل طبق یا سینی بزارید

یه کادو هم میخواد مثل یه تیکه طلا ، عرفش اینه طلا باشه نمیتونید لباس بگیرید 

2810