2777
2789

واسه من ک یلدایی زیاد نیاوردن ینی شوهرم خریده بودا ولی خانوادش از هرچی نصفشو برداشته بودن واسه خودشون روش هم طلا خریده بود شوهرم مامانم ک بعد عروسی واسم اورد مفصل اورد کیک سبزی کاهو میوه مرغ ۵_۶مدل میوه هندونه کدو تخمه چند مدل اجیل گردو بادوم بادوم زمینی شکلات کاکائو پفیلا دومدل یسری سیفی جات روغن برنج لبو ژله تزیین شده با ۲تومن پول

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما اصلا یلدایی نداشتیم مادر عروس به گوشمون زد وفتی به گوشمون زد بعنی باید بگیریم ...🙄ولی واقعا کاشک ...

خب دیگه منتظرن. حتما پس بخرین ک باعث بحث دعوا نشین در حد توان با سلیقه ی زیاد بچینین ی جوری باشه نه خیلی گرون نه ارزون باشه 

تیکه طلا مثلا چی؟

بستگی به بودجه داره

یکی پلاک طلا ظریف برا گردن بند میگیره بدون زنجیر

یکی پولداره النگو دستبندی میگیره

شما میتونی انگشتر ظریف، پلاک به عنوان گردن بند بگیرید که به وسعتون بخوره

برا من یه النگو گردن بند گفتن برا یلدا و عید قربان میخوای بیاریم ولی برا عقد فقط حلقه و پیش حلقه که تو خواستگاری اوردن، برا عروسی سرویس طلا

ولی ما گفتیم همون النگو و گردنبد و توعقد بدین ما به حساب یلدایی ..اینا میزنیم

و لباس و کیک اجیل و میوه که برای دوطرف اوردن و ماهم بردیم

به نظرم پول او دسته گل و اینا رو بری انگشتر بهتر باز میگن طلا اوردن

اخه میگه طلا در توانمون نیست برا همون گل و پول نقد رو پیشنهاد دادم عزیزم

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️

برای خواهرم اینا رو آورده بودن

چکمه زمستونی  لباس کاموا   کاپشن   لباس زیر   آجیل  هندونه  خودش هم اینارو تزعین کرده آورده بودن 

واسه داماد هم  کت یا کاپشن زمستونی  ریش تراش  آدکلن یا ساعت

اخه میگه طلا در توانمون نیست برا همون گل و پول نقد رو پیشنهاد دادم عزیزم

میدونم گلم اخه میگم  همون گل باز یه ۵،۴ تومنه بشه یکم بزار روش یه طلا میشه خرید گفتم گل به چشم نمیاد اما طلا هرچی کوچیکم باشه باز میگن طلا اوردن

2810