2777
2789
عنوان

میخوام برا کنکور شروع کنم بیست و دو سالمه بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 60 پست
نکته اینه پولشو ندارم ۵۰۰ تومن داشتم ۴۰۰ دادم این ۱۰۰ تومنم گفتم دفتر بخرم کاغذ ندارم روش کار کنم🥲

خب کی مشاوره رو بهم زده؟ اگه ایشون بهم بزنه باید پول رو برگردونه اگه شما بهم بزنی فکر نکنم بتونی بگیری

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
مهندسی پزشکی همین الانم با سوابق میرن میخونن😂ار کجا مطمعن بودی رتبه برتره؟😑🗿😂

ی دانشجو بهم معرفیش کرد 🥺

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب کی مشاوره رو بهم زده؟ اگه ایشون بهم بزنه باید پول رو برگردونه اگه شما بهم بزنی فکر نکنم بتونی بگی ...

دانشجو بود یارو ،منم دیدم اصلا بلد نیست برنامه بریزه 

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
اولا که مهندسی پزشکی پذیرش بدون کنکور حتی داره و رتبه خوب نمیخواد و اینکه مشاور خوب الان کمتر 1 نمیگ ...

مرسی عزیزم 🥺🩵

دیر نیست منم تازگی ها شروع کردمچرا نمیری ماز و یا قلمچی؟؟

پول ندارم 🥺فقط میتونم پول بدم نت بگیرم فیلم آموزشی تو خونه دانلود کنم ببینم ،نه پول آزمون دارم نه هیچی

دیر نیست منم تازگی ها شروع کردمچرا نمیری ماز و یا قلمچی؟؟

شما چند سالتونه؟ من ۲۲ سالمه ،چند سال پیش کنکور دادم الان صفره صفرم

هفت چه رشته ای هست؟

تربیت بدنی بودم ولی دو هفته است بخاطر آسیب جسمی ممنوع ورزش شدم خونه نشینم

پول ندارم 🥺فقط میتونم پول بدم نت بگیرم فیلم آموزشی تو خونه دانلود کنم ببینم ،نه پول آزمون دارم نه ه ...

متاسفانه کنکور باید پول خرج کنی ولی خب بعضیا هم از پی دی اف کتابا تست میزنن ازمونا هم که پخش میشه 

رشتت چی بود چرا انصراف دادی

متاسفانه کنکور باید پول خرج کنی ولی خب بعضیا هم از پی دی اف کتابا تست میزنن ازمونا هم که پخش میشه رش ...

تربیت بدنی بودم ولی دو هفته است بخاطر آسیب جسمی ممنوع ورزش شدم خونه نشینم

2810