2777
2789

من ۲۲سالمه دو هفته است از دانشگاه انصراف دادم الان چند روزیه شروع کردم ،ی نفر ی مشاور بهم معرفی کرد آقابود ،اول ۴۰۰ تومن گرفت بعد بهش گفتم پایه ام صفره هیچی بلد نیستم یادم نمیاد گفت برات ی برنامه می‌نویسم بعد گذشت و شب ی برنامه دو هفته ای فرستاد خیلی پیچیده گفتم چرا اینجوری گفت باید خودتو به آزمون هفته ی دیگه برسونی ،گفتم من که گفتم بهتون هیچی بلد نیستم ،گفت راست میگفتی ؟ گفتم آره وقتی بلد نیستم چجوری تست بزنم ،من باید فیلم ببینم تا یاد بگیرم ،بعد گفت عععع

فقط همین دیگه هم چیزی نگفت پولمم نمیده ،ی دانشجوی مهندسی پزشکی بود ،حالا چکار کنم ؟

بعد فهمیدم ۱۵۰ تومن از پولم فقط برا نیم ساعت تلفنی حرف زدن گرفته

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تف تو هر چی مشاور فیکه

منم ۵۰۰ گرفت ازم یه ماهه هنوزم که هنوزه تو فصل اول یه کتابم

تازه دانش اموزاش میگفتن استاد ما از تابستون با شما شروع کردیم ولی هنوز یه پایه رو نبستیم میگفت اشکال نداره ما چیزی به اسم بستن پایه نداریم تا روز کنکور باید ادامه بدین اصلا برگام ریخت خدایی 

منه احمق رفتم ۵۰۰ پولمو ریختم تو چاه 

این احمقا رو ول کنبشین فیلم های شروع از مهر و یا شروع از ابان رو شروع کن به دیدنهمراه باهاشون تست بز ...

من به معرفی یکی از دوستام رفتم پولو ریختم حلقش حالا میگه پول مشاوره تلفنی و برنامه ریختن شده برنمیگردونیم

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
تف تو هر چی مشاور فیکهمنم ۵۰۰ گرفت ازم یه ماهه هنوزم که هنوزه تو فصل اول یه کتابمتازه دانش اموزاش می ...

خاک تو سرم از یکی پرسیدم میگه منم همینطور کرده پولمم خورده نداده ،با چه عقلی رفتم سراغش اه 😭

این پولمو نمیده ،دیگه پول ندارم 😭

برای کلاس میتونی از کلیپای تلگرام استفاده کنی

استاد کرمی برای شروع از صفر عالیه

برای فیزیک براتی ،یحیوی و شجاعی

برای شیمی فراهانی 

برای زیست هم فرهمند نیا

ولی توصیه میکنم برای همه درسا کلیپ نبین،اگه وقت داشتی ببین

برای ازمونم خودت برنامه ریزی کن ،طبق برنامه راهبردی قلم چی

یا میتونی الان ازمون ندی،شروع کنی از اول؛هروقت به بودجه بندی ازمون رسیدی ثبت نام کنی

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
برای کلاس میتونی از کلیپای تلگرام استفاده کنیاستاد کرمی برای شروع از صفر عالیهبرای فیزیک براتی ،یحیو ...

آره منم فیلماشونو پیدا کردم ولی برا منی که چهار سال از کنکور دور بودم عین بچه اولی ها دارم میخونم ،هیچی یادم نیست واقعا هیچی ،ولی این نفهم گفته نمی‌خواد بقیه رو بخونی از منابع آزمون ۲ آذر که هفته دیگس شروع کن ،تازه باید ترمیم یازدهم و دوازدهم هم بکنم اما تا دهم بلد نباشم هیچی ازینا نمیفهمم،😭

آره منم فیلماشونو پیدا کردم ولی برا منی که چهار سال از کنکور دور بودم عین بچه اولی ها دارم میخونم ،ه ...

آزمون شرکت کردی؟ 

خب ببین واقعا سخته خوندن اگه فک میکنی خیلی بهت فشار میاد فقط برای نهایی بخون و یازدهم چون تاثیرش ۶۰ درصد شده دیگه 

خب چرا نرفتی اول از این مشاوره های رایگان استفاده کنی؟که ی کم آشنا بشی اول

از کجا میشه باهاشون آشنا شد؟ ممنون میشم بگی

2810