2777
2789
عنوان

میخوام برا کنکور شروع کنم بیست و دو سالمه بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 60 پست
پول ندارم 🥺فقط میتونم پول بدم نت بگیرم فیلم آموزشی تو خونه دانلود کنم ببینم ،نه پول آزمون دارم نه ه ...

خب پس از سایت آلا استفاده کن

همه چی داره خیلی خوبه ازمون ، فیلم 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون چی میدی؟ 

معمولا هر جا آزمون میدی بهت پشتیبان میدن و پشتیبان وظیفه داره هر هفته یا دوهفته ای ی بار بهت مشاوره رایگان بده

فعلا از همون کمک بگیر بعد برو ی جای معتبر و عالی 

آزمون چی میدی؟ معمولا هر جا آزمون میدی بهت پشتیبان میدن و پشتیبان وظیفه داره هر هفته یا دوهفته ای ی ...

آزمون نمی‌دم ،تازه از دانشگاه مجبور شدم انصراف بدم بخاطر مشکلم ،نشستم خونه پول هم ندارم بدم آزمون،۲۲سالمه

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
آزمون نمی‌دم ،تازه از دانشگاه مجبور شدم انصراف بدم بخاطر مشکلم ،نشستم خونه پول هم ندارم بدم آزمون،۲۲ ...

خودت شروع کن برنامه بریز فعلا، بخدا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمک کنه 

من ی مدت مشاور بودم 

اگر کمکی خواستی بدون هزینه میتونم کمکت کنم 

مثلا برنامه ریزی کنی من چک کنم، یا توو تست زدن و.. کمک کنم چطوری بزنی 

چطوری بخونی 

اما اصلا ذهنت رو درگیر برنامه نداشتن نکن فعلا 

شروع کن ی هفته حداقل باید بخونی تا تازه دستت بیاد مثلا چه ساعتی ایی بازدهی داری و تنظیم بشی 

من خودم شب خوان هستم، برای همین نمیتونم صبح تا طهر چندان مفید باشم پس یمی مثل من باید برنامه عصرش پرتر باشه

یا هرگز نمیتونم زود پاشم اما شب تا دو و سه راحت بیدارم، پس هرگز نباید برنامه از هشت صبح بچینم که الکی به خودم استرس بدم

یا مثلا یک ساعت و نیم خوندن به نیم ساعت استراحت نیاز دارم و بیشتر از یک ساعت و نیم نمیتونم بخونم کمتر از نیم ساعت هم استراحت کمه برام

اینا چیزایی هست که اول باید توو خودت بشناسی بعد شروع به برنامه ریزی کنی 

خودت شروع کن برنامه بریز فعلا، بخدا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمک کنه من ی مدت مشاور بودم اگر کمکی ...

خیلی ممنون ازتون ،آره هرچی فکر کردم بنظرم خودم فقط خودمو بیشتر میشناسم 🥺نقطه ضعفامو قوتامو

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
دانشجو بود یارو ،منم دیدم اصلا بلد نیست برنامه بریزه

اگه آدم با وجدانی باشه ممکنه خودش برگردونه 

اگه ن هیچ

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
چرا اخه

گفتنش هم برام درد داره حین ورزش دچار آسیب شدم ،افتادم زمین نمی‌تونستم راه برم از درد بعد رفتم ام آر آی و اینا دکتر گفت دیسکت زده بیرون سیاتیک پا چپم آوردی کانال نخاعیت هم تنگ شده ،گفت ادامه بدی چون درگیره فلج میشی،منم تربیت بدنی میخوندم ،دو هفته است انصراف دادم وسایلامو از خوابگاه آوردم خونه ،۲۲سالمه😞

گفتنش هم برام درد داره حین ورزش دچار آسیب شدم ،افتادم زمین نمی‌تونستم راه برم از درد بعد رفتم ام آر ...

اخی ناراحت شدم

خب اگر دانشگاه ازاد بودی برو ی رشته دیگ بخون دوباره هنوز ترم دوم بهمن شروع نشده

اخی ناراحت شدمخب اگر دانشگاه ازاد بودی برو ی رشته دیگ بخون دوباره هنوز ترم دوم بهمن شروع نشده

دولتی بودم آزاد پول میخواد مامان بابام نمیدن 😓کاش بتونم ی کار پیدا کنم

دولتی بودم آزاد پول میخواد مامان بابام نمیدن 😓کاش بتونم ی کار پیدا کنم

میتونی دوباره برای کنکور بخونی حداقل روانشناسی ای حسابداری ای مدیریتی چیزی 

شروع کن خوندن یک ماه بخونی عادت میکنی 

2810