2777
2789

اصلا اهل شیر و غذا نیست اگ یه کدومش رو خوب میخورد انقد حرص نمیخوردم. بخدا هرروز ک بیدارمیشم تو فکر اینم ک چی درست کنم دوس داشته باشه. هر وعده یک ساعت تا یک ساعت و نیم باید براش وقت بزارم. باش حرف بزنم برنامه کودک بزارم فلان و بیسار تا بتونه اون یکم غذارو بخوره. خیلی خسته میشم خودمم شاغلم واقعا گاهی روزا فرصت نمیکنم موهامو سونه بزنم. مولتی ویتامین خارجی هم گرفتم برا اشتهاش ولی اصلا. راهی دارید برای خوش غذا شدن بچه؟

والا راهکاری ندارم ولی بچه منم از ۶ ماهگی تا یک سالگی خیلی بد غذا بود حتی اصلا دهنشو باز نمی‌کرد که غذا بذارم تو دهنش ولی کم کم درست شد الان یک سال و سه ماهشه ماشاالله عالی شده خوش خوراک همه چیز هم میخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذارو جلوش بزار هر چقد دوس داره باهاش بازی کنه چند تا انتخابم بزار مثلا یکم خیار خورد کن چند تا تیکه گوشت پاستا انتخابای مختلف داشته باشه هم زمان کم کم بهش بده

✊sasageyo! sasageyo! shinzou wo sasageyo
2805

من نه آدم با تجربه ایم نه متخصص تغذیه و فلان . یه بچه دارم چهارسالشه هنوزم شیر رو به همه چی ترجیح میده البته شیر خشکی بوده از یه سالگی شیر گاو دادم بهش ... کوچولوتر که بود غذا بهتر میخورد البته میوه زیاد علاقه نداشت الانم میوه خور نیست ولی غذا خوردنش هی بدتر شد همه ام میگن تو لوسش کردی و نمیدونم هله هوله دادی اینجوری شده و فلان ولی واقعا بنظرم خوش خوراکی یه چیز ذاتیه من انواع آهن های خارجی و مولتی ویتامین دادم بهش ولی بازم کار خودشو میکنه . 

یه راهکار بهت بدم واقعا جواب بده  

یه پلاستیک بزرگ بخر مشتری‌ها بنداز کف سالن یا کف اتاقش جایی که بچه همونجا بازی می‌کنه 

بعد شیشه شیرش رو پر از شیر کن بزار به جا تنقلاتی که دوست داره بزار یه جا دو سه تا ظرف غذا پر کن بزار یه جا 

اصلا کاری نداشته باش که بهش بگی بخور یا نخور 

خودتم بشین پای گوشیت 😆فقط همونجا باش که یه وقت غذارو نریزه این هی می‌چرخه و هی چشمش میفته به غذا و برای بازی هم که شده یدونه می‌زاره دهنش 

تا ظهر کلی غذا میخوره 😆

فقط دورشو خیلی شلوغ نکن که غذاها تو بازیها گم بشن 

منم همین بودم چقدررر حرص و جوش خوردم الان ۳سالشه

ولی  ۷ یا ۸ ماهه که دیگه اونقدر مشغله ذهنی دارم و کار زیاد که دیگه فرصت نمیکنم بخام حرص غذا خوردنش رو بخورم 

الان هم خودم راحتم هم خودش 

همم بهتر چیزای جدید رو میخوره

ولی کم غذاس معمولا یه وعده درمیون میخوره یروز صبحونه و شام‌میخوره فرداش فقط ناهار میخوره 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
من نه آدم با تجربه ایم نه متخصص تغذیه و فلان . یه بچه دارم چهارسالشه هنوزم شیر رو به همه چی ترجیح می ...

دقیقا مثل داداش من 

هشت سالشه عاشق شیره 

میوه نمیخوره 

غذا هم فقط املت و تخم مرغ آبپز خوشش میاد بقیه غذا ها در حد دو سه قاشق اونم با زور دیگه آخرش گریه می‌کنه میگیم باشه نخور

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

دقیقا مثل داداش من هشت سالشه عاشق شیره میوه نمیخوره غذا هم فقط املت و تخم مرغ آبپز خوشش میاد بقیه غذ ...

میگم که اصلا دست خود آدم نیست . من خودم سیب زمینی سرخ کرده و نون بذارن جلوم تا آخر عمر زندگی میکنم باهاش. هیچ مادری هم راضی به بد بچش نمیشه ولی دیگه به زور که نمیشه به بچه غذا خوروند

میگم که اصلا دست خود آدم نیست . من خودم سیب زمینی سرخ کرده و نون بذارن جلوم تا آخر عمر زندگی میکنم ب ...

درسته همش بقیه به مامانم میگن تو نمیدی بهش و اینا ولی واقعا داداشم لب نمیزنه من خودم کل بچگیم فقط سیب زمینی می‌خوردم ولی الان همه چی میخورم 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒