2777
2789
عنوان

توی غذاهای مجلسی چی میریزن

135 بازدید | 16 پست

خانوما دیدید تا حالا غذاهای مجلسی طعم ادویه خاصی میدن؟اسم اون ادویه چیه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر یک سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ما چیز خاصی نیمریزیم روش طبخ فرق داره مثلا مرغ رو خونه برا خودمون اول آبپز میکنم بعد یه ذره سرخ میکنم بعد هم آلو انار دون درست میکنم برای کنارش یا اسفناج

ولی مجلسی رو با فلفل نمک زرد چوبه با روغن زیاد سرخش میکنم بعد پیاز داغ و رب انار یا رب گوجه یا آب نارنج  با فلفل دلمه میریزم روش تا با سس بپزه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
من مشهد یک ادویه فروشی چندسال میخرم یک ادویه مخصوص خورشت میخرم یک ادویه قیمه خریدم بایک قورمه اینقدر ...

میشه اسم ادویه هارو بگیی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر یک سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥

من که بیشتر ادویه های ترکیبی که توبازارامیفروشنوامتحان کردم ولی تاثیرش ازادویه نیست غذاهای مجلسی چون ب تعدادبالادرست میشه طعمش بهتره البته غذاهای خودمم خوب میشه خیلی

ادرسشو میدی گلم

زعفران ایوان شمارش را دارم میفرستم ارسالم رایگانه من هرسال که میرم مشتری ثابتشم 

۱۰۰تومن از هرکدامش بگیر دوست داشتی بعد سفارش بده ادویه قرمه را توی ماکارانی و فست فود هم قابل استفاده س 

ادویه خورشتی زعفرانی هم برای همه خورشتهاعالیه 

2810