2777
2789
عنوان

آیین نامه 403

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 24 پست
آزمون تو شهری رو بار هفتم باید برم این هفته دیگه خسته شدم بخدا آبرو برام نمونده 😭😭این سری که رفته ...

ان افسر شهر ماست

دقیقا همینقدر عقده ای 

اهل کجایی؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

ولی خوبی اینکه یکی دو سری دیگه با ماشین اموزشگاه کار کنی اینه تو دستت میاد لمشو

نمیدونم بخدا نآمید شدم خسته شدم هزینه مربی هم خیلی رفته بالا برمم میگه همه چیت خوبه که

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان افسر شهر ماستدقیقا همینقدر عقده ای اهل کجایی؟

متاسفانه نمیتونم بگم،،ولی واقعا این هفته خیلی دلم شکست ته همه ی حرفاش ی فحشی بود وقتی خواستم سوار بشم گفتم من پشت بشینم یا پشت فرمون؟ی جوری بهم خیره شد چند ثانیه بعد محکم گفت وایسا وایسا وایسا حرف بزنم چخبرته😐اصلا خواستم تو دهنش بزنم بگم مرتیکه این چه حرف زدنه مگه نوکر در خونه باباتم عنتر میمون یعنی دو کلاس سواد ندارن بخدا این بی‌شعورا

2805
چقدر بد و بی فرهنگ

خیلی معلوم نیست از کجا اومده بود که آداب معاشرت بلد نبود بیچاره این افسرا جو گرفتتشون از بس تو حیطه ی شغلیشون آدم حساب نمیشن تو محل آزمون میخوان عقده گشایی کنن،،

نمیدونم بخدا نآمید شدم خسته شدم هزینه مربی هم خیلی رفته بالا برمم میگه همه چیت خوبه که

اخه یه سری کلاسا فک کنم ۱۰ جلسش رایگانه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

متاسفانه نمیتونم بگم،،ولی واقعا این هفته خیلی دلم شکست ته همه ی حرفاش ی فحشی بود وقتی خواستم سوار بش ...

وای اینم همینطوره خیلی بی فرهنگه