2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من

غیرقابل کنترل واسم..

موهام سفید شده، دندونام خراب شده، دریچه قلبم مشکل پیدا کرده، تپش قلب دارم، اعصابم ضعیف شده زود عصبانی میشم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

من

هیچ راه حلی

علاوه بر استرس و اضطراب مزمن وسواس فکری شدیدم گرفتم

ظهر یه تاپیک خوندم در مورد اینکه یه پسربچه به خاطر یه سرماخوردگی ساده فوت شده

از اون موقع گلوم درد گرفته میگم نکنه(خدایی نکرده دور از جونم) یه طوریم شه 

دست و پاهام همیشه یخ 

عرق سرد

تپش قلب

اصلا یه فکرایی دارم که...

چجوری نزدیک شدین میشه ب منم بگید

اولش هروقت حالم بده میشد چند تا صلوات میفرستادم،،بعدش شروع کردم به یک صفحه دو صفحه قرآن خواندن و از خدا عاجزانه کمک میخواستم چون استرس و اضطراب وحشتناکی داشتم برای موضوعاتی که پیش نیامده بود و یا گذشته بود،،کم کم با چله گرفتن آشنا شدم و چله سوره حمد گرفتم به مدت چهل و یک روز...قصد دارم نمازم رو هم شروع کنم...این نزدیکی طی دو الی سه ماه رخ داد و یهویی نبود..الان خالم از اولا بهتره اما خب...ایشالا بهترم میشه

عزیزم منم همنیطور بودم خیلی استرس و اضطراب زیادی داشتم به دستام زود یخ میشد و کلی نشونه بد داشت رفتم دکتر قرص بهم داد گفت باید مصرف کنی متاسفانه بعد مصرف اینقدر بی حال میشم نمیتونم کار کنم اگه هم قطعشون کنم دوباره علائم بدی سراغم میاد خیلی دوست داشتم برگردم عقب بابت چیزایی که الان یادمم نیست الکی حرص نخورم

2810