2777
2789
عنوان

آیین نامه 403

174 بازدید | 24 پست

کسایی که سال 1403 آزمون آیین نامه دادن، اون پی دی اف زردا اومد تو امتحان؟ آزمون های تست درایو هم بزنم اکیه؟ 

برا اینکه آزمون شهری رو باز اول قبول شم چه توصیه هایی دارین

والا هیچ توصیه ای ندارم آزمون عملی رو برای بار ۱۳میخام برم دیگه واقعا خسته شدم از این همه رد شدن

امیدوارم این دفعه قبول شی (-: با چه اشتباه‌هایی مجبورت میکنن کلاس بگیری؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خداروشکر کلاس رو مجبورم نکردن بگیرم

برای تو شهری ای کاش یه جلسه میرفتید کلاس

اینجوری یه سری قوانین و بهتر یاد میگرفتید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

برای تو شهری ای کاش یه جلسه میرفتید کلاساینجوری یه سری قوانین و بهتر یاد میگرفتید

عزیزم من رانندگییم خوبه تنهایی همه جا میرم ولی اونجا همش رد میشم

با مربی هم خودم کلاس برداشتم یک جلسه گفت همه چیت خوبه دیگه استرستو کم کن اونجا

ولی واقعیت اینه ک با ماشیناشون نمیتونم رانندگی کنم انقدر دنده هاش سفته ب زور جا میخوره

یا ماشیناشونو انقدر باید گاز بدم تا بتونه حرکت کنه نمیفهمم چرا اینجوریه

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم من رانندگییم خوبه تنهایی همه جا میرم ولی اونجا همش رد میشمبا مربی هم خودم کلاس برداشتم یک جلسه ...

منم همین بودم 

اره دقیقا ماشیناشون فاجعه س

و افسر همینجور الکی ۲ بار زدم کرد😐

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

آزمون تو شهری رو بار هفتم باید برم این هفته دیگه خسته شدم بخدا آبرو برام نمونده 😭😭این سری که رفته بودم افسر اینقدر باهام بد حرف زد گفت ۶ دفعه اومدی بازم ردی،اینقدر بد اخلاق بود من هول شدم گفت دنده ۱ بزن زدم ۲ گفت این دنده ۱؟؟؟؟؟از کی تا حالا دنده ۲ شده ۱؟؟؟؟؟یعنی با یک حالتی اخم کرد بهم نگاه کرد دستاشو تکون میداد که بخدا گفتم الان میاد منو میزنه،حلالش نمیکنم یک هفتس دارم گریه میکنم حالا رد کردی به کنار چرا این مدلی حرف میزنی نکبت بیشعور؟؟؟

عزیزم من رانندگییم خوبه تنهایی همه جا میرم ولی اونجا همش رد میشمبا مربی هم خودم کلاس برداشتم یک جلسه ...

ولی خوبی اینکه یکی دو سری دیگه با ماشین اموزشگاه کار کنی اینه تو دستت میاد لمشو

2810