2777
2789
عنوان

قرصمو یهو قطع کردم حالم بده

240 بازدید | 32 پست

سلام دوستان ، من حدود دو ماه هست قرص اس سیتاور (اس سیتالوپرام) مصرف میکنم برای افسردگیم. ۴ـ۵روز هست قرصم تموم شده یهو دارم به هم میریزم و حالم باز بدشده و تمام علائم افسردگیم بدتر برگشتن. الانم حس خفگی زیاد دارم و حتی فراموشیم هم برگشته که حتی یادم نیست از صبح چیکار کردم .

الان یه گوشه افتادم گریه میکنم از یه طرف فردا امتحان خیلی مهمی دارم و هرکاری کردم هیچ جوره نتونستم حال خودمو خوب کنم و سر درد شدید هم دارم .

به نظرتون الان چیکار کنم یکم بهتر بشم ، تجربه ای دارید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزدلم نمیتونی بری بخری؟؟اونقدر قرص مهمی نیست،بخش زیادیش تلقینه،همه اطرافیان من میخورنشبرو بخر بعد ...

من بهم گفتن که افسردگی ماژور دارم اما بهتره با روانشناس صحبت کنم . این قرصه خیلی آرومم میکرد الا به شدت به هم ریختم مثل مرغ سرکنده شدم دور خودم میچرخم

این قرصه هم فکر نکنم بدون نسخه پزشک بهم بدن

من بهم گفتن که افسردگی ماژور دارم اما بهتره با روانشناس صحبت کنم . این قرصه خیلی آرومم میکرد الا به ...

ماژور چیه؟

اونام دارن ک میخورن..

نگران نباش میگم قرص انچنان مهمی نیست..

لطفا برو بخر،میدن(از مامانم پرسیدم)

ماژور چیه؟اونام دارن ک میخورن..نگران نباش میگم قرص انچنان مهمی نیست..لطفا برو بخر،میدن(از مامانم پرس ...

یعنی افسردگی شدید

به خدا صدبار گفتم بهم اهمیت نمیده همش میگه حالا خیلیم مهم نیس 

یعنی افسردگی شدیدبه خدا صدبار گفتم بهم اهمیت نمیده همش میگه حالا خیلیم مهم نیس

الهی بمیرم برات‌..

ببخشید،ولی خدا لعنت کنه این خاانواده هارو...

ما بچه هارو دیوانه کردن..

باورت نمیشه من خودم ی افسرده ب تمام معنام ، میرم پیش روانشناس،مامانم میگ تو روانیی پول میدی ب یکی ک حرف بزنه باهات..

تو دوره عقدم،بهم میگه چرا نمیری؟ پس کی عروسی میگیری ک نبینمت...

2810