2777
2789
عنوان

قرار شد فردا اسباب‌کشی کنم خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست
چطور دل به دلش بدم ببین اخه میره با کسی که به من توهین کرده میگه می خنده منم از شوهرم بدم میاد

خب شما کم کم شروع کنخودش اون کارو هم ترک میکنه البته شاید خودت زیادی حساسی و شوهرتم فهمیده و اهمیت نمیده در کل اینقدر گیر نباش همین . چند ساله ازدواج کردین ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار یه مشاور می‌گفت یه خانمی اومد پیشم گفت ۱۰ ساله متهالم شوهرم شبا می‌ره تخته نرد بازی می‌کنه با د ...

ممنونم عزیزم بخدا الان اینقدر استرس دارم که اشکام سرازیر شد

میترسم دوباره از اون روزایی که دیدم میترسم نتونم تحمل کنم

البته خودمم الان دارو میخورم اما دارو هم تا یه جایی جواب میده اگه محیط خونه خیلی بد باشه دارو هم بی‌اثر میشه دوباره هرچی بوده عود میکنه

از این میترسم که بخواد هی قهر کنه بره پایین جای خوابشو جدا کنه بره پایین توی اتاق خودش که به قول خودش میگه من از نوزادی توی این اتاق بودم بخوابه. کلا آدمیه که با قهر تنبیه میکنه. باید حد و مرز براش بذارم اما نمیدونم واقعا جواب میده یا نه

توکل به خدا🌿
ببین مثلا خواهرش به همه چای میاره به جز من بعد این با خواهره میگه می خنده

خب حتما بد خانواده شو مدام پیشش میگی اونم حساس شده یه مدت سعی کن اصلا چیزی نگی با شوهرت تو زندگی خودت خوش باش انگار جز شوهرت و بچه هات کسی و نمیشناسی اینطوری رویه شوهرت عوض میشه نباید با خاهراش بد بشه اما شان شمارو هم حفظ میکنه

به چه چیزا دلخوش کردی ؟ چند سالته ؟

پس چکار کنم؟ یعنی آبروشون بره براشون مهم نیست؟

۳۵ سالمه.فکر میکنی بچه هستم؟ چکار میتونم بکنم؟

خودم که پشتوانه مالی ندارم خونه اجاره کنم

میخواست بیاد پایین خونه ما بشینه مامانم گفت نه

اجاره ها هم خیلی سنگینه شوهرمم خسیس میدونم بخواد اجاره کنه بعدا مشکل سر اجاره ها خواهیم داشت

توکل به خدا🌿
پس چکار کنم؟ یعنی آبروشون بره براشون مهم نیست؟۳۵ سالمه.فکر میکنی بچه هستم؟ چکار میتونم بکنم؟خودم که ...

برو یه فرصت بده ولی اینا درست نمیشن 

شوهر من منو بت خواهر و جاری و دختر برادرش فروخته 

شوهر شما هم شما رو به مرغ فروخت 

برو یه فرصت بده ولی اینا درست نمیشن شوهر من منو بت خواهر و جاری و دختر برادرش فروخته شوهر شما هم شما ...

داروی اعصاب میخوره عصبانیتش کم شده

ولی بهش اعتراض کنم میره تو قیافه اونم شروع میکنه به جرت و پرت گفتن و ایراد گرفتن

شما توی یه ساختمان زندگی میکنید؟

مرغاش مردن خداراشکر

توکل به خدا🌿
2810