2777
2789
عنوان

قرار شد فردا اسباب‌کشی کنم خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله فداتشم.... با سیاست مملکت رو می چرخونند زندگی زناشویی که چیزی نیست

خوب منو راهنمایی می کنی 

من زیاد زنگ می زنم به شوهرم زیاد غر میزنم مشکوک م بهش 

و اینکه نمی تونم ترک کنم 

اونم ادم عصبی ه 

تو جمع خانواده ش منو بی محل می کنه حمایت گر نیست با اونا که منو محل نمیدن میگه می خنده 

منم ازش بدم میاد ولی ته دلم دوستش دارم 

بله فداتشم.... با سیاست مملکت رو می چرخونند زندگی زناشویی که چیزی نیست

تمام مشاورهایی که باهاشون حرف زدم همشون گفتن دیگران رو نمیشه تغییر داد

یکیشون که گفت فکر کن مثل رنگ چشمه

آیا میتونی رنگ چشم شوهرت رو عوض کنی؟ پس اخلاقشو هم نمیتونی عوض کنی

توکل به خدا🌿

وای شما رو یادمه یکی از مرغای همسرت مرده بود شما استرس داشتی ... الانم اشکال نداره یه فرصت دیگه به زندگیت بده ولی اینقدر فکرو خیال نکن خدای نکرده دیدی نمیتونی باهاش زندگی کنی جداشو بهتر از یه زندگی اشتباهه اینو تابو نکن تو ذهنت

همسرت روانی ه مرغ مگه بچه میشه

آره بخاطر همین مرغا خیلی منو اذیت کرد

وابستگی‌های بیش از حد داره

خودش میگه من به تو هم وابسته هستم تو متوجه نمیشی

ولی فکر کنم راست میگه وگرنه زندگی‌مون به طلاق می‌کشید و تموم میشد

توکل به خدا🌿

یبار یه مشاور می‌گفت یه خانمی اومد پیشم گفت ۱۰ ساله متهالم شوهرم شبا می‌ره تخته نرد بازی می‌کنه با دوستاش

بهش گفتم یعنی تو این ۱۰ سال نتونستی یه تخته نرد یاد بگیری با شوهرت بازی کنی؟

گفته نه

خواستم بهت بگم محیط خونه رو شاد و سالم کن همسرت وابسته میشه

دعوا ، جنگ تیکه کنایه صدای بلند و حرف تلخ و بحث گذشته گلاسه رو تموم کن فکر کن آدم جدید اومده شاد باش هر شب بعد شام یه سینی خوراکی و تنقلات و ..درست کن فیلم بزار بشین پای فیلم ..کم کم همسرت هم میاد کنارت بغل هم ببینید خیلی عالیه و کمک کننده

فوتبال میبینه کنارش بشین یاد بگیر باهاش کل کل کن 

رفت پایین اومد بالا سیس نگیر نرو تو قیافه یه کار باحال کن شوهرت ترجیح بده به جای پایین بالا پیش تو بمونه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خوب منو راهنمایی می کنی من زیاد زنگ می زنم به شوهرم زیاد غر میزنم مشکوک م بهش و اینکه نمی تونم ترک ک ...

دل به دل شوهرت بدهجواب میگیری باج نده اما راه بیا باهاش اینقدر زندگیت گرم میشع اینقدر هم مشکوگ نباش زنگ نزن بهش بسپر به خدا از ته دلت صبح از در خونه رفت بیرون  بگو شوهرم و زندگیم و به تو میسپرم 

دل به دل شوهرت بدهجواب میگیری باج نده اما راه بیا باهاش اینقدر زندگیت گرم میشع اینقدر هم مشکوگ نباش ...

چطور دل به دلش بدم 

ببین اخه میره با کسی که به من توهین کرده میگه می خنده منم از شوهرم بدم میاد 

2810