2777
2789
عنوان

مامانم انگار روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 27 پست
نه مامانم کلا یه دست مبل داره بنده خدا همون هم برای مهمونه هم خانواده همش روش ملافه هست😂

نه مامان من نه اینجوری نیست که . میگه رو اون من باید فقط بشینم ،

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا کار مادر شما،سودش تویه جیب شما میره،دو سه روز دیگه خواستگارو....

اما قبول دارم،نباید برخورد به گونه ای باشه،که بچه ها احساس کنند،این مبل رو واسه ما نخریده،یا احساس کنند،مهمون عزیزتره،و...

نه مامانم کلا یه دست مبل داره بنده خدا همون هم برای مهمونه هم خانواده همش روش ملافه هست😂

پس وسواس داره..نگو روانی..بعضی وقتها ادمها روی یک چیزی وسواس میشن که برای بقیه عجیبه...من خودم مدتها فقط وفقط ازلیوان‌خودم اب.چایی شربت.نوشابه......میخوردم.لب به هیییچ لیوانی توخونه نمیزدم.. حتی مهمونی که میرفتم اذیت میشدم که مجلورم تو لیوانشون اب و...بخورم

پارسا پسرمامان😍

من ی مامانم مبل خودمو دارم هیچ کس حق نداره روش بشینه   روانی خودتی و هر کس روی مبلم بشینه مهمون بیاد کل تشک مبلمو برعکس میکنم وقتی میره برمیگردونم    برای خودم ی زیر انداز کوچولو رو مبل انداختم هر چند وقت یکبار میشورم الانم رو مبلم لم دادم        دلیل من اینه که همیشه بعد شماره دو خودمو با صابون میشورم وسواسم و نمیتونم درک کنم چطور بقیه خودشون رو فقط با آب میشورن          بزرگواران اون که ازش خارج میشه عنه کثیف ترین و چندش آورترین دنیا اونوقت فقط با آب میشورید  سالهاست که نه عفونت دارم نه بیماری اینو گفتم که بدونید وسواس خیلی هم بد نیست