2777
2789
عنوان

اونایی که اول زندگی مستاجر بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۸۰ درصد مردم زندگی شون رو با خونه اجاره ای شروع میکنن. توروخدا تو این وضعیت جامعه انقدرررر دنبال مادیات نباشین اول زندگی. یه کارگر خوب بگیر یه روز بیاد خونه رو حسابی برات تمیز کنه. منکه تجربه کردم از ته دلم بهت میگم، مهم حسی هست که موقع زندگی کردن تو اون خونه داری، خاطره های خوبی که برات میمونه. اینکه چقدر تو زندگی بهت خوش بگذره و احساس خوشبختی کنی اصلا ربطی به این نداره که مستاجری یا خونه مال خودته......

اخه فداتشم اینا چیزاییه که قبل از ازدواج باید نگرانش میبودی از قبل هم میدونستی قطعا

ولی واقعیت اینه که الان مثل چندسال قبل نیست که به راحتی بشه صاحب خونه وماشین شد متاسفانه

اگر عاشق شوهرتی و ادم خوبیه قطعا میتونی شرایطو تحمل کنی ولی اگه ازدواج سنتی باشه احتمالا واست سختتره

خونه هم باخیلی چیزای جزئی میشه تروتمیز کرد

رنگ و تعویض کلید پریز و برچسب کابیت و... چیزایین که خیلی هزینه ای نداره ولی خونه رو خیلیی قشنگترمیکنه😍خوشبخت باشین عزیزم💕

منم دقیقا همین شرایط رو داشتم اگه زندگیت با شوهرت خوب باشه و اخلاق خوبی داشته باشه دیگه این کم و کاس ...

عزمزم نمیخوام فضولی کنم یا بگم توضیح بده چی داری و چقد داری

فقط میخوام بدونم با این شرایط اجاره ها و حقوق های کم میشه؟؟

میشه ما هم چن سال بعد یه ماشین بگیریم ، بعد ی مدت جور کنیم واسه خونه؟؟

بعد من ک حقوق دارم چجوری خرج کنیم که شوهر آدم پررو نشه

چون من خیلیا رو میشناسم زن تو زندگی خیلی خرج کرده ولی بعدش مرده پررو شده ، یا کار نکرده یا همه چی به نام خودشه از این حرفا

خوب هیچی ندارید چرا ازدواج کردید،ببخشید رک میگم ،اخه خودمم شرایطم مثه شما بود سیزده سال پیش که ازدواج کردم هیچی نداشتم،از اول زندگی همش بفکر خونه خریدن و ماشین و وسایل و هزار بدبختی دیگه بودم اونموقع که عروس شدم ۱۷سالم بود الان سی سالمه هیچی از زندگی نفهمیدم چون همش در حال تلاش کردن بودم هیچ لذتی نبردم

اسی خیلیا هستن ۳۰,۴۰ سال زندگی مشترک دارن ولی خونه دار نشدنشما که هنوز اول راهیدلطفا یه صلوات بفرستی ...

خب اخه الان واقعا همه چی گرونه 

بعد من اصن نمیتونم تصور کنم با بچه ، مستاجر باشم

با بچه برم سرکار

درست میشه کم کم تازه اول راهی من دو سال با یه نوزاد تو یه ۹ متری زندگی کردم که آب داغ هم نداشت حموم ...

این ک میگی واسه چه سالی هست؟؟

اخه قبلا با چند سال جمع کردن حقوق میشد یه کاری کرد

ولی الان نمیشه

عزیزم با صاحبخانه صحبت کنید اگر خونه احتیاج به تعمیر داره ما سال ۹۹ بدون عروسی رفتیم خونمون به خاطر کرونا البته آرایشگاه و آتلیه بهترین جا حتی فرمالیته با یه شام خانوادگی خونه دو خوابه گرفتیم برامون رنگ کردند ولی خب شیرآلات قدیمی هست ولی خوبه تا پارسال خودمم کار کردم تا حالا لنگ نبودم امیدت به خدا باشه فقط پس انداز کن آینده نگر باش ان شاءالله هم خونه می خرید هم ماشین ما که هیچ کدوم نداریم ولی مطمئن هستم می خریم فقط یه موتور داریم با کلی خاطره خوب همسرم چرخکار راسته دوز هست خودم حسابدار با یه دختر خوشگل و سالم ۸ ماهه به نام هیلدا الهی هزاران مرتبه شکر

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

من ام در بدری زیاد کشیدم از دار دنیا ی مغازه داشتیم نون دونی مون بوود از بس مادر شوهرم دعا ریخت اونجا کاسبی شوهرم ریخت بهم ۱ سال درش بسته بود در نهایت فروختم ب ۱ تومن از اون طرفم ن پول پیش داشتیم ن چیزی دستمونم خالی بود موعد قراردادمونم با صابخونه تموم شده بود دنبال خونه برا رهن کامل میگشتیم ک کار خدا ی خونه ۱ خوابه پیدا شد ک بخریم ولی مشکلمون اینه از شهر اصلی و محل زندگیمون ۱ ساعت دور شدیم  شکر خدا خونه رو خریدیم ولی میگم خیلی دور شدیم از شهر اصلی مون و این یکم اذیتمون میکنه اما دلمون خوشه هر ماه کرایه نمیدیم هر سال کلی پول پیش ازمون صابخونه نمیخواد دیگ این دغدغه ها رو الحمد الله نداریم

خب اخه الان واقعا همه چی گرونه بعد من اصن نمیتونم تصور کنم با بچه ، مستاجر باشمبا بچه برم سرکار

دیگ گلم تقریبا همه همین طورن 

مگه اینایی که وام خیلی سنگین بر دارن و از خورد و خوراک همه چیشون بزنن بتونن متناسب با بودجشون خونه نقلی بگیرن

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭