2777
2789
عنوان

اونایی که اول زندگی مستاجر بودن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 74 پست

منم دقیقا همین شرایط رو داشتم 

اگه زندگیت با شوهرت خوب باشه و اخلاق خوبی داشته باشه دیگه این کم و کاستی ها به چشم نمیاد 

و خدا بهم به زندگیتون برکت میده 

خداروشکر مثلا ما امسال وضعمون بهتره و میخایم ماشین بخریم 

ایشالله سال بعد هم خونه اگه خدا بخواد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خیلیا هستن ۳۰,۴۰ سال زندگی مشترک دارن ولی خونه دار نشدن

شما که هنوز اول راهید

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

درست میشه کم کم 

تازه اول راهی 

من دو سال با یه نوزاد تو یه ۹ متری زندگی کردم 

که آب داغ هم نداشت 

حموم میرفتم خونه مامانم اینا 

الان یه خونه دو طبقه دست مستاجر دارم

خودم هم خونه ۳۵۰ متری زندگی میکنم 

تموم دلخوشیم شوهرم بود که تلاش میکرد واسه زندگی مون 

فقط باید صبور باشی و چشم و هم چشمی نکنی

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

مستاجریم

دوتامون کار میکنیم برای اقساط و.... 

جلو می‌ره خدارو شکر زندگیمون

از اولم کاری به کسی نداشتیم

با درک متقابل شروع کردیم...و داریم اضافه میکنیم

عادت های اتمی و اثر مرکب

منم۷ سال مستاجر بود شوهرم کارگر بود با  کلی قرض و وام بدهی عروسی گرفتیم تاچند سال هیچ پیشرفتی نکردیم الان خداروشکر خونه داریم یه ماشین معمولی هم خریدیم و ازهمه بهتر دوتا پسر دسته گل خدا بهمون بخشیده

صبر کن و تو زندگیت قناعت داشته باش من خیلی سختیاازسرم گذشته الان با ۳۳ سن خدای تجربه شدم فقط اینو بدون پشت به پشت شوهرت باش و برای ساختن زندگیت بجنگ

خوب بگو مشکل چیه اگه بشه صاحبخونه حل کنه مثلا خونه ای که من و همسرم پسندیدیم دیواراش به خاطر مصرف زی ...

نه ما خودمون داریم رنگ میکنیم

مشکل هاش حل شدنی نیست

من کلا همکف دوس ندارم ولی مجبور شدم قبول کنم

بخاطر اینکه همکف هست ، حموم و دسشویی پله میخوره میره بالا بعد سنگ دسشویی خیلی عمق کمی داره 

یکی دوتا دیوار نم داشت 

لوله ها رو کار هست که نمای زشتی داده

سینک ظرفشویی خیلی عمق کمی داره ، شیر آب کوتاه و به درد نمیخوره 

همین اول کار بسم الله بگو و ب خود خدا توکل کن

منم سال ۹۶عروسی کردم

جهازمو تو یه خونه اجاره ای چیدم کی خیلی کوچیک بود بیشتر وسایلمو حتی نتونستم دربیارم

ماشینم نداشتیم،حتی روز عروسی ب همسرم زنگ زدن ک پروژه شون تموم شده و عملا بیکار شد😑فکرشو بکن

تاچند ماه میرفت دانشگاه امور اداری کار میکرد با حقوق خیلی خیلی کم

ولی زود خودمونو سرپا کردیم با وام ازواج و طلاهام و کادوهای عروسی بعد از ۴ماه صاحب خونه شدیم ،کار همسرمم جور شد .سال ۱۴۰۰هم تونستیم ب لطف خدا ماشین بخریم

خداروهزار مرتبه شکررررر همی چی برامون جور شد

قناعت کنید و توی این شرایط کنار هم باشین همه چی درست میشه انشالله

اول ازدواجم عروسی کردم رفتم تو یه اتاق ۱۲متری اونم مستأجری نه ماشین داشتیم نه خونه پول پیشمون هم وام بود الان دوتا ماشین دارم خونه دارم یه جا یه زمین مسکونی هزار متری دارم یه زمین چهارصد متری دارم یه جای دیگه،با یه حقوق اندک، و کلی وام،بدون کمک پدرم و پدرش

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
اول ازدواجم عروسی کردم رفتم تو یه اتاق ۱۲متری اونم مستأجری نه ماشین داشتیم نه خونه پول پیشمون هم وام ...

البته الان دیگه بدهی به اون صورت جدی ندارم

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

عزیزم باز خداروشکر پول رهن داشتید، ما رفتیم طبقه بالای مادر شوهر، 55 متر بود و دعوا سر اینکه خونه رو ما دادیم بشینید باید 4 برابر جهیزیه بیاری،جا نداشتیم بشینیم، تو پذیرایی مون یه فرش 9 متری جا میشد که مبل گذاشته بودیم رو فرش وسط گلش جا بود و تمام، تازه کسی هم حق رفت و آمد نداشت چون ناراحت میشدن،سر یکسال هم بلندمون کردن، 

بازم خداروشکر مستقل هستید، رو پای خودتون وایستی 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت