2777
2789
هیچی . به قناد گفتم یه شیرینی مناسب برای بچه یکساله بده اینو داد

حالا شنبه اگه گذرت خورد عکس شیرینی رو ببر قناد اسمش رو بگه بیا اینجا بگو 

فکرمون درگیرش شد 😅😘😘

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه خامه وسطش نیس تکی هس لوادیه میگن

چه جالب بلد بودی🥰🥰🥰

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
برا بچها میدن خوشمزس یکم با شیر میتونی نرمش کنی بدی بخوره

اره عزیزم قناد گفت ولی من  اونجا شیر در دسترس نداشتم همینجوری دادم خورد به ذائقه بچه بدخوراکم خوش اومد. این شیرینی ترکاست ؟یا همه جا دارن. من تازه دیدم .

انقدر از اینا بچگیا خوردم تو عکس فکر کردم وسطش خامه داره گفتم لطیفه

نوش جونت عزیزم 

اره عزیزم قناد گفت ولی من اونجا شیر در دسترس نداشتم همینجوری دادم خورد به ذائقه بچه بدخوراکم خوش او ...

اره تبریز داره اونم بعضی جاها ، من که جای دیگه ندیدم ازش فکر نکنم درست کردنش تو خونه سخت باشه یا یکم بیشتر تهیه کنید بذارید فریزر نیم ساعت قبل خوردن دربیارید تازه میمونه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خوردم متوجه نشدم از تبریز خریدم حس کردم یک اسم ترکی گفت

کوکی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

کلوچه

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞
من خوردم متوجه نشدم از تبریز خریدم حس کردم یک اسم ترکی گفت

گیگاناخ

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

2810