2777
2789
عنوان

دخترم دوسالشه اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل دخترت کلمه میگه؟

اره عزیزم کلمه میگه اما بیشتریا غلط غلوط یا بعضیا رو بلد نیست بگه خیلیم باهاش تمرین میکنم دختر من از یکسال ونه ماهگیش یکم پیشرفت کرد قبل اون که خیلی کم کلمه میگفت

عزیزم این همه کلمه میگه خیلی هم خوبه خدارو شکراصلا نگران نباش

قربونت ؛امیدوارم کردی انقدر که دیگران هی ایراد میزارن روش دوست ندارم توجمعا دربیام یچی هم که هست وقتی جاییم اصلن حرف نمیزنه فقط توخونه 

اره عزیزم کلمه میگه اما بیشتریا غلط غلوط یا بعضیا رو بلد نیست بگه خیلیم باهاش تمرین میکنم دختر من از ...

اصلا نگرانی نداره پسر اولم ۲سال و ۳ماهش بود تازه یه جمله میگفت ولی این دومی تنبل تره با اینکه خیلی شیطونه و از در و دیوار میکشه بالا فقط ۴کلمه میگه

قربونت ؛امیدوارم کردی انقدر که دیگران هی ایراد میزارن روش دوست ندارم توجمعا دربیام یچی هم که هست وقت ...

فدای سرش ک جایی حرف نمیزنه 

مهم خودتی ک میدونی حرف میزنه

اصلا فشار نیار بهش 

نه که ما آدما بزرگه حرف میزنیم خیلی حرفای خوب از دهنمون درمیاد  

چرا اما غلط غلوط مامان وبابا وعمو عمه دایی خاله نی نی جوجو اب بیا بده پاشو بشین عطر وعکس وگرگ وگاو خ ...

بیشتر از من حرف میزنه ک گلم😅

فک کنم شما تحت تاثیر این بچه شیرین زبون های اینستا قرار گرفتی

بچه تو مقایسه نکن

فدای سرش ک جایی حرف نمیزنه مهم خودتی ک میدونی حرف میزنهاصلا فشار نیار بهش نه که ما آدما بزرگه حرف می ...

قربونت بشم،شوهرمم خیلی میگه داری به حرفای بقیه اهمیت میدی نظرش اینه تا حرف نزده خوب تو جمعا نبرمش انقدر که فشار عصبی دارم

2810