2777
2789
عنوان

بیاید بگم از نامزدم شما ها قضاوت‌کنید 😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 112 پست

ببین گلم این پسر از لحاظ روحی خوشبختت میکنه ولی از لحاظ مالی تابخواین به درجه خوبی برسین باید یمدت سختی بکشید بقیه پسراهم معلوم نیست از لحاظ رحی خوشبختت کنن یانه ولی بنظرم باکسی که دستش تو جیب پدرشه ازدواج نکن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری که رو پای خودش وایسه و چشمش به دست این و اون نباسه می ارزه به صد تا پسر دیگه که از جیب پدر میخو ...

تو این ۳ سال تونسته ۴۰۰ تومن پس انداز کنه   

ینی میتونم بگم درسته پدر تبوده بالا سرش ولی واقعا مادرش و خودش جفتشون خدای معرفت هستن 

و اینکه داره عرضه و جنمشو نشون میده واقعا خوشحالم

و فکر میکنم منم در اینده میتونم‌کمکش بشم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین اگ میتونی با مشکلات مالی ک پیش میاد کنار بیای خوبه اما اگ ادمی هستی ک نمیتونیی ن

من خودمم الان خب مدرم کارگره ، وضعمون خوبه ولی خب سحتی کشیدم و دارم میکشم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ببین گلم این پسر از لحاظ روحی خوشبختت میکنه ولی از لحاظ مالی تابخواین به درجه خوبی برسین باید یمدت س ...

جامعه ما به طرفی داره سوق پیدا میکنه ک هرکس پدرش پولدار بود طرف اون بریم

خیلیییی زوده...هنوز کلی وقت داری...الان تمرکزت بزار روی خودت و مهارتت...۱۸سالگی نه سن تو رابطه بودن ...

نه قصد ازدواج نداریم ک الان

اگر از تجربه خودم بخوام برات بگم باکسی ازدواج کن وضعیت مالیش اوکی باشه الان با ده تومن میخوای خرج خونه بدی خرج اجاره بدی خرج خودتو بدی؟اینکه پسر کاری اوکی، دمش گرم، اما ببین میتونی تحمل کنی سالها فقر رو تجربه کنی، چیزی که میخوای نپوشی نخوری نری؟مادر و خواهرشم که با اونن یعنی پدر نداره، وظیفش در قبال مادرش و خواهرشم زیاده، من اگه جای تو بودم خواستگار موقعیت بهتری داشتم اونو قبول میکردم،توی این دور زمونه با کارکردن نمیشه به جایی رسید حتی زیاد خیلی زیاذ

جامعه ما به طرفی داره سوق پیدا میکنه ک هرکس پدرش پولدار بود طرف اون بریم

ببین همه چیزم عشق نیست همه چیزم پول نیست لاقل جوری باشه که فککر پول واسه فردات نباشی باکسی ازدواج کن که لاقل از هرکدوم نصفشو داشته باشه یکی دوسال دیگه به عشقتون فرصت بده ببین چی میشه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

اگر از تجربه خودم بخوام برات بگم باکسی ازدواج کن وضعیت مالیش اوکی باشه الان با ده تومن میخوای خرج خو ...

بله کاملا درست میگی حرفتون کاملا حقه

همسر منم پشتوانه نداشته و نداره 

ولی خودش خیلی خیلی اهل تلاشه

پنج سال پیش که بهم درخواست ازدواج داد یه زندگی معمولی داشت 

بابام هیچ جوره راضی نمیشد بخاطر اوضاع مالیش(اونموقع یه پراید و یه خونه نقلی داشت) 

ما پنج سال تلاش کردیم تا بابام قبول کرد و اردیبهشت ازدواج کردیم 

ولی تو همین پنج سال جوری خودشو جمع و جور کرد که یسریا گفتن حتما تو کار خلافه 😅

همه چی بستگی ب خود طرف داره 

پشتوانه مهم نیس 

بیشتر ب تلاش طرف مقابلت نگاه کن

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
2810