2777
2789
عنوان

بیاید بگم از نامزدم شما ها قضاوت‌کنید 😁❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 112 پست

منم نامزدم کمک مالی نداره صفر تا صد همه چی پای خودشه ولی زمین و ماشین داره زمین داره میسازه ویلا درست کنه درآمدش و پس اندازش چند برابر نامزد شما ولی با این حال واقعا داریم  بعضی وقتا واقعا تحت فشار مالی شدید ایم حقیقت تو این دوره با صفر شروع کردن و حقوق پایین اصلا نمیشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ببین همه چیزم عشق نیست همه چیزم پول نیست لاقل جوری باشه که فککر پول واسه فردات نباشی باکسی ازدواج کن ...

خودمم بهش گفتم ، ازش انتظار خونه ندارم فعلن

ولی باید بتونه حداقل جیزا رو برا ازدواج با من‌مهیا کنه

تا ۳ سال دیگم میخایم صبر کنیم جون جعتمون بچه اییم فعلن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این ۳ سال تونسته ۴۰۰ تومن پس انداز کنه ینی میتونم بگم درسته پدر تبوده بالا سرش ولی واقعا مادرش ...

دمش گرم

ولی خوب همه جوانب رو بسنج اخلاق و رفتار خودش مامانش

مطمئن باش مامانش همیشه یه گوشه زندگیتون هست.چون اول و آخر اون پشتش بوده به جای پدر

جامعه ما به طرفی داره سوق پیدا میکنه ک هرکس پدرش پولدار بود طرف اون بریم

پر پولدار به درد تک پسر میخوره تک فرزند منظورمه بعدشم من طی چیزایی که از اطرافیان دیدم هر کی پدرشوهرش خرجیشو میده اختلافش زیاده فک کن بخوای بری ارایشگاه بگی پدرشوهر پول بده برم اصلاح از طرفی هم توااین زمونه طرفت کارمند نباشه یا پولدار نباشه رسما خودتو انداختی تو اتیش هم خودت هم بچه های ایندت

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

همسر منم پشتوانه نداشته و نداره ولی خودش خیلی خیلی اهل تلاشهپنج سال پیش که بهم درخواست ازدواج داد یه ...

اینم الان واقعا خودش داره تلاش میکنه

ینی از شرکار ساعت ۸ میاد میره تا ۱۱ باز یجا دیگ و به کارا شخصیش میرسه ، نه رفیق بازی میکنع ، نه خلافی داره نه چشم ناپاکی دارع و ادم حلال و حروم سرش میشه

و بهش گفتم حراقل الان تا ۳ یا حتی بیشتر باید صبر کنی تا توام بتونی به یه حد برسی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

دمش گرمولی خوب همه جوانب رو بسنج اخلاق و رفتار خودش مامانشمطمئن باش مامانش همیشه یه گوشه زندگیتون هس ...

بله کاملا درسته

همش‌میگم ک این بهرحال برا من هست و همونقدر هم برا مادرشه

ولی خب میدونی من بابامم یه وضعیتی مشابه ایشون شد 

ولی واقعا بابام میبینم برا ما همه جوره هست و این‌طفلک هم ک شرایط سخت بچگی داشته و همین الانم‌ باز رو پا خودشه

خودمم بهش گفتم ، ازش انتظار خونه ندارم فعلنولی باید بتونه حداقل جیزا رو برا ازدواج با من‌مهیا کنهتا ...

خونه مهم ترین چیزه احساسی برخورد نکن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

میتونی برای کارآموزی به شرکت های نوپا بری و بعد تموم شدن درست همدنجا هم بمونی

من به این‌فکر میکنم بتونم در اینده کمکش کنم

اگ قرار باشه ازدواج کنم خب زندگی برا هر دوتامونه

خونه مهم ترین چیزه احساسی برخورد نکن

اگ‌ بتونه خونه بخرع یتی دیگ عالی میشه

پر پولدار به درد تک پسر میخوره تک فرزند منظورمه بعدشم من طی چیزایی که از اطرافیان دیدم هر کی پدرشوهر ...

درسته خرفت

اگ‌ بتونه خونه بخرع یتی دیگ عالی میشه

جای تو بودم میگفتم خرج عروسیو جمع کن بده خونه بخر اتلیه بالباس عروس میرفتما ولی تالار عمراااا

درسته خرفت

اگه خرج پسر از پدر باشه ناخوداگاه دخالتاشونم زیاد میشه مدام درمورد همه چیزت نظر خواهند داد

جای تو بودم میگفتم خرج عروسیو جمع کن بده خونه بخر اتلیه بالباس عروس میرفتما ولی تالار عمراااا

اره واقعا اون خونه میشه پشتوانه یه عمرم

2810