2777
2789

خب عرضم به خدمتتون‌ که ایشون ۲۷ سالشه

بحاطر شرایط خانوادش با مادرش و خاهرش از بچگی بوده و باباش زن دوم‌گرفتع و اینارو ول کرده

میتونم بگم واقعا پسر خوبیه ، خییلی با معرفت و مردونگی داره

بشدت منو دوست داره ، برا اینکه بتونه به من برسه و نینی یار اگ‌بفهمه دوز مسرمه منو میترکونه😁🤦‍♀️😂

خلاصه برام هرکاری میکنع و واقعا میشه گفت همه جوره با معرفته

ولی خب مشکل اینکه ک حقوقش کمه یزره ، و کارش ثابت نیس فعلن ۱۰ تومن حقوق میگیره ک استعفا داده و میخاد بیاد بیرون از کارش

ماشین ۴۰۵ داره و تقریبا خوبه 

در حد میشه گفت ۴۵۰ ، ۴۰۰ تومن هم سرمایه ار خودش داره ک کار کرده

درسته ک هیج مشتوانه مالی نداره ، ولی خیلی واقعا زحمت کشه و خودش بشدددت تلاش میکنه و دستش تو جیب خودشه

من بخاطر این همه علاقه و عشقی ک بهم داره و برام حاضره هرکاری کنه ک فقط من راضی باشم دوست دارم کنارش بمونم

ولی خب الان اینارو گفتم و با وجودی ک من موصعیت هایی بهتر هم دارم ک پدرشون خیلی کمکشون میکنه ، ولی هیچکدوم‌مثل این شاید نباشن 

خلاصه کمکم کنیددد

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا بهرام از اینکه انقد مرد و رو پای خودش وایساده ایول داره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
میشه شرایط خودتم بگی

من ک فعلن ترم اول دانشجو حسابداری ام

و دست در جیب پدر فعلن

ولی خب تقریبا سطح مالی خوبه 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

چجور همه پ هارو تو تو کلماتت م نوشتی؟  

همونجور ک گفتی وضع مالیش خیلی عالی نیست ولی خب وقتی ازش معرفت دیدی بنظرم یکم صبر کن

کمتر ادمی هم این دوره زمونه مرام معرفت داره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خودت تو چنته چی داری؟

من ک خودم هیجی

دانشجو ترم یک حسابداری هستم‌فعلن 

چجور همه پ هارو تو تو کلماتت م نوشتی؟ همونجور ک گفتی وضع مالیش خیلی عالی نیست ولی خب وقتی ازش معرفت ...

وای لعنت به این کیبورد من🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خداروشکر یکی فهمید منطور از م همون پ هست

من ک فعلن ترم اول دانشجو حسابداری امو دست در جیب پدر فعلنولی خب تقریبا سطح مالی خوبه

ببین اگ میتونی با مشکلات مالی ک پیش میاد کنار بیای خوبه 

اما اگ ادمی هستی ک نمیتونیی ن

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
با عشقت ازدواج کن پول عادی میشهالبته اگه مطمئنی آدم خوبیه و عشقش واقعی و زیاده

چشم‌پاکه ، ادم‌حلالی هست حلال حروم سرش میشه

و واقعااا مرده واقعا مردونگی داره

2810