2777
2789
ام جي بيماري نادر هست بدون ازمايش و سي تي نميشه فهميد

بخدا اون دکتره به من‌گفت ام جی داری 

عکس صورتمو دید 

و گفت سریع برو ازمایش و ام ار ای

که رفتم همونجا داخل مطب دکتر مغز و اعصاب یه سری معاینات فیزیکی کرد و گفت بعید میدونم ولی برو ازمایش

الان سه چهار سال از اون قضیه میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله، برام دعا کن

بزرگترین علامت اوتیسم اینه که بچه ارتباط چشمی نداره 

و دائما کارهای تکراری انجام میده  مثلا ماشیناشو دائما تو یک ردیف میچینه به دردهای خیلی کم واکنش خیلی شدید نشون میده و به دردهای خیلی شدید واکنش کم نشون میده 

حرف زدناش اکو داره  مثلا میگه علی اب میخواد میخواد میخواد

از افعال نمیتونه استفاده کنه مثلا نمیگه من اب میخوام میگه علی اب میخواد 

اره کامل همه چی رو متوجه میشه، دستور پذیری کامل داره، ارتباط چشمی کامل داره، اعضای صورتشو میشناسه، ه ...

کاملا یه پسر عادیه عزیزم

نگران نباش

مثبت فکر کن تا اتفاق های خوب بیوفته

خیلی از بچه ها دیر صحبت میکنن

دکتر گفته ممکنهه به طور حتمی چیزیو نگفته دوسال پیش دکترا کاملا مطمئن به پدرم گفتن که سرطان داره و ا ...

خداروشکر بابت سلامتی پدرتون، برا منم دعا کن تشخیصش اشتباه باشه

راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...

پسر منم ۲۰ ماهشه فقط یه کلمه میگه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اره کامل همه چی رو متوجه میشه، دستور پذیری کامل داره، ارتباط چشمی کامل داره، اعضای صورتشو میشناسه، ه ...

ولله پسر من الان ده سالشه از ۱ سالگی رو نوک انگشتاش  راه می‌رفت خیلی وتو جمع هم نمیرفت سلام  الانم تیز هوشه

نترس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ولله پسر من الان ده سالشه از ۱ سالگی رو نوک انگشتاش راه می‌رفت خیلی وتو جمع هم نمیرفت سلام الانم ت ...

خداروشکر بابت پسرتون که سالمه، انشالله پسر منم مشکلی نداشته باشه

ولله پسر من الان ده سالشه از ۱ سالگی رو نوک انگشتاش راه می‌رفت خیلی وتو جمع هم نمیرفت سلام الانم ت ...

در طول روز چند بار رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ تا چند سالگی ادامه داشت؟ موقع خوشحالی یادتون نمیاد چیکار می کرد؟

در طول روز چند بار رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ تا چند سالگی ادامه داشت؟ موقع خوشحالی یادتون نمیاد چیک ...

بیشتر شبا بود میخاستیم استراحت کنیم  یا وقتی خوشحال بود به خدا شده بود جوک برادرزادههام اداشو در میاوردن تا همین پارسالم ادامه داشت از وقتی دکتر بردم برای رشد قد ودارو میخوره دیگه این کارو نکرد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2810