2777
2789
ارباط اجتماعی و چشمی کامل داره، دستور پذیری و واکنش به اسمش دارهکلماتش محدوده در حد پنج شش کلمه، گاه ...

زود جا نزن  اینا نمیتونه علائم قطعی اوتیسم باشه پسر خاله من تا ۷ سالگی خیلی محدود حرف میزد دکتر میبردن میگفتن این سالمه چیزیش نیست

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...

من یبار اینترنتی ویزیت شدم دوران کرونا

با بهترین دکتر مغز و اعصاب 

با توجه به علائمی که داشتم بهم گفت تو بیماری میاستنی گراویس داری یه چیزی صد برابر بدتر از ام اس

یعنی شب و روز نداشتم

شوهرم بردم حضوری دکتر کلی لزمایش و ام ار ای و این چیزا خدارو شکر هیچی نبود هیچی 

شما هم تا با چند تا دکتر حضوری صحبت نکردی و بچرو نبردی انقدر خودتو پریشون نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کآمل به حرفم گوش میکنه، به اسمش واکنش داره، کارهایی که ازش بخوام با دقت انجام میده، کاری از ما ببینه ...

بچه های اوتیسم تمرکز ودقتشون روی صحبت طرف مقابل کمه..ارتباط چشمی ندارن.. انشالله که بچت صحیح وسالمه..

پارسا پسرمامان😍
پسر منم وقتی کوچیک بود روی انگشت پاش راه می‌رفت الان ماشالله خیلی باهوشه

چند سالش بود رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ مثلا در روز چند بار این کارو می کرد؟ از چه زمانی دیگه این کارو تکرار نکرد؟

🤣🤣 اگه به اسی باشه علائمتو بگی حتما میگه اوتیسم داری

تاپیک اخرم ردم علائمموووو

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
چند سالش بود رو نوک انگشتاش راه می رفت؟ مثلا در روز چند بار این کارو می کرد؟ از چه زمانی دیگه این کا ...

دقیق یادم نیست حول و حوش دو سه سالگی، وقتایی ک خیلی خوشحال بود و بازی می‌کرد روی نوک انگشتاش راه میرفت

بیا ببین اسی کاری کردی که یه فرد به این بزرگی هم حس اوتیسم بهش دست بده😬😬

نههه من قبل این ک اسی تاپیک بزنه تاپیک زدم راجب ب اوتیسم

2810