2777
2789
عنوان

خوردن خربزه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅🌺خجالتیه

دراین حد

باور ندارم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
بخدا😊

آخی

بعضی از زنها دیدم اینجورین

خیلی مظلومن وخجالتی

ببرش بگردونش مهمونی زیاد برین گردش 

کم کم یخش وا شه 

اینجوریم خوب نیست 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
شیر پاکتی پگاه صورتی رنگ کم چرب چطور؟

بابا همه چی خوبه

تررگس میخواد بزار بخوره

فقط زعفرون زیاد نمیخورن

جیگرهم میگن ولی من یکی دوبار خوردم

ازهمه چی بزار بخوره فقط زیاد نه

مثلا هرروز فست فود نخوره هرروز چیپس وپفک نخوره وگرنه گاهی مشکلی نیست

از هرچیزی فقط زیادش نوب نیست

آخیبعضی از زنها دیدم اینجورینخیلی مظلومن وخجالتیببرش بگردونش مهمونی زیاد برین گردش کم کم یخش وا شه ا ...

چشم. ولی درون گراست، بیشتر اهل سکوت... 

الان متأسفانه بخاطر سرویکس 29 مجبور به استراحتند تا چندروز دیگه 12آبان بریم NT... 

فقط دعا کنید بالا رفته باشه... 

بابا همه چی خوبهتررگس میخواد بزار بخورهفقط زعفرون زیاد نمیخورنجیگرهم میگن ولی من یکی دوبار خوردمازهم ...

آها خدا خیرتون بده واقعا... چندروز بیش جغول بغول خورد تو لقمه اول اندازه 3تا دونه تسبیح جیگر سفید بود توش دیگه جیگر سفیدارو گذاشت کنار، کلا کم خورد غذارو... ولی ترسید نکنه خطری داشته باشه و اینا!!!! 

چشم. ولی درون گراست، بیشتر اهل سکوت... الان متأسفانه بخاطر سرویکس 29 مجبور به استراحتند تا چندروز دی ...

واقعا شماهمچین ادمی هستین؟ 

بهتون افتخار میکنم شما مرد خوبی هستین

چقدر بادرک وشعور

باورم نمیشه همچین مردی هم باشه😅

خوششبحال همسرتون خدا برای هم حفظتون کنه

منم این مشکل رو داشتم بارداری

برای من بالا نرفت حتی ماه به ماه اومد پاین تا25 

انشالله خیره

آها خدا خیرتون بده واقعا... چندروز بیش جغول بغول خورد تو لقمه اول اندازه 3تا دونه تسبیح جیگر سفید بو ...

اشکالی نداره اینقدر

زیادحساسه پس

روایت معتبر داریم از پیامبر 

خوردن خربزه با پنیر در بارداری بچه رو خوش خو میکنه، خوش اخلاق 

3 تا بچه دارم امتحان کردم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چقدر عجیب ! من سر بارداری دوم خیلیخربزه می‌خوردم پسرم بشدت آروم و مهربونم و خوش اخلاق همه میگفتن بخا ...

خلق و خوش بخاطر خربزه بوده قطعا 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
روایت معتبر داریم از پیامبر خوردن خربزه با پنیر در بارداری بچه رو خوش خو میکنه، خوش اخلاق 3 تا بچه د ...

منم خوزدم

پسرم خیلی دلسوز بقیه است خوشم نمیاد😂همش ضربه میخوره ازشون توی این سن 

اون بچه ها بااین سنشون ازالان گرگن این طفلک درمقابلشون بره است دلم میسوزه براش

2810