2777
2789
عنوان

خوردن خربزه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست
واقعا شماهمچین ادمی هستین؟ بهتون افتخار میکنم شما مرد خوبی هستینچقدر بادرک وشعورباورم نمیشه همچین مر ...

من کسی نیستم روسیاهم، وظیفم میدونم... خدا حفظتون کنه که کمک کردید و انرژی مثبت دادید

منم خوزدمپسرم خیلی دلسوز بقیه است خوشم نمیاد😂همش ضربه میخوره ازشون توی این سن اون بچه ها بااین سنشو ...

پسر من انفدر بچه خوبیه الان تو مدرسه اذیتش میکنن مدام مراعات میکنه، دیگه بهش گفتم باید از خودت دفاع کنی 

اصلا خجالتی اینا نیست ها ولی خب خیلی بقول شما دلسوز 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روایت معتبر داریم از پیامبر خوردن خربزه با پنیر در بارداری بچه رو خوش خو میکنه، خوش اخلاق 3 تا بچه د ...

خب خداروشکر خدا خیرتون بده واقعا ممنونم... 

فقط ی سوال الان تو هفته 12 بارداری هستند یکم میگن شکمشون درد میکنه خطرناک نیست؟؟؟ 

من کسی نیستم روسیاهم، وظیفم میدونم... خدا حفظتون کنه که کمک کردید و انرژی مثبت دادید

همینقدرخوبه به زندگیت برسی بخودت برمیگرده

کاش همه مردا اینو میدونستن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
خب خداروشکر خدا خیرتون بده واقعا ممنونم... فقط ی سوال الان تو هفته 12 بارداری هستند یکم میگن شکمشون ...

نه بقول معروف طی بارداری شاخ هم دربیاری طبیعیه 😁

یکم درد طبیعیه دیگه 

اصلا استرس و نگرانی نداشته باشید خدا خودش جای بچه رو امن کرده 

من هرسه بارداری مشکلاتی داشتم و هرسه الان سالم و سرحال و شیطون هستند الحمدالله 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
پسر من انفدر بچه خوبیه الان تو مدرسه اذیتش میکنن مدام مراعات میکنه، دیگه بهش گفتم باید از خودت دفاع ...

دقیقا پسرمنم خجاای نیست ولی روش دارم کارمیکنم روش تربیتیمو عوض کردم نمیخوام مهربون ودلسوز بفیه بشه چون خودم ضربه خوردم

گاهی میگه چرا این اینجوریه من نیستم😂دوستشو میگه چرا من گوشی میدم دست اون نمیده

اسباب بازیشو نمیده من میدم

پسرمن چهارسالشه

از یک سالگی مهربونیشو دیدم نسبت ب بقیه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
دعا کنید...

خودم درد کشیده ام

براتون دعامیکنم سالم بیاد بغلتون

دقیقا پسرمنم خجاای نیست ولی روش دارم کارمیکنم روش تربیتیمو عوض کردم نمیخوام مهربون ودلسوز بفیه بشه چ ...

اون ذاتشه عزیزم 

پسر من 8 سالشه، نگران خواهر برادر کوچیکترش هم هست 

نگران شلوغی بقیه بچه ها سر کلاس 

همینقدرخوبه به زندگیت برسی بخودت برمیگردهکاش همه مردا اینو میدونستن

ببخشید ی سوال ی مقدار میگن شکمم درد میکنه خیلی کم، طبیعیه؟! خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام امروز یکبار پیش اومد که حالت دستشویی شون اسهال بوده، خطری ک نداره؟ 

اون ذاتشه عزیزم پسر من 8 سالشه، نگران خواهر برادر کوچیکترش هم هست نگران شلوغی بقیه بچه ها سر کلاس

یعنی تاابدهمینحوره😐مثل خودمه

نه بقول معروف طی بارداری شاخ هم دربیاری طبیعیه 😁یکم درد طبیعیه دیگه اصلا استرس و نگرانی نداشته باشی ...

فقط ی سوال توی بحث. طول سرویکس الان 29 هستش و هفته 12 هستن، دکتر استراحت داده، و 12آبان NT دارند، ممکنه طولش بالا بره؟ 

عدد 29 ضعیفه؟ 

من خودم قلبا خیلی نگرانم... 

فقط ی سوال توی بحث. طول سرویکس الان 29 هستش و هفته 12 هستن، دکتر استراحت داده، و 12آبان NT دارند، مم ...

والا من اینجوری دقیق یادم نیس اعداد ایتا ، ولی خودمم استراحت بودم اوایل بارداری، رفع شد مشکلم 

ببخشید ی سوال ی مقدار میگن شکمم درد میکنه خیلی کم، طبیعیه؟! خیلی عذر میخوام خیلی عذر میخوام امروز یک ...

یکم طبیعیه بلاخره رحم داره بزرگ میشه به شکم فشارمیاد

بادکترشم مشورت کنید خوبه

یکم مشکلی نیست یبوست باشه بدتره 

2810